Γιατί και πώς η άφιξη λειτουργεί με την SEC

Κάθε ενοικιαζόμενο σπίτι και ενοικιαζόμενο ακίνητο για διακοπές που χρηματοδοτείται κατά την άφιξη έχει πιστοποιηθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Αλλά γιατί ακολουθούμε τη διαδικασία για να διασφαλίσουμε ότι κάθε προσφορά στο Arrived είναι κατάλληλη;

Τι είναι το SEC;

Καθώς η Μεγάλη Ύφεση προκάλεσε τον όλεθρο στην εμπιστοσύνη των Αμερικανών στις αγορές των ΗΠΑ, το Κογκρέσο ψήφισε τον Νόμο περί Κινητών Αξιών του 1933, γνωστό και ως νόμος «Truth in Securities», ο οποίος είχε δύο πρωταρχικούς στόχους:

  • Απαιτείται από τους επενδυτές να λαμβάνουν οικονομικές και άλλες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τίτλους που προσφέρονται για δημόσια πώληση
  • Απαγόρευση εξαπάτησης, ψευδών δηλώσεων και άλλης απάτης κατά την πώληση τίτλων

Το επόμενο έτος, το Κογκρέσο ψήφισε τον νόμο περί ανταλλαγής κινητών αξιών του 1934, ο οποίος δημιούργησε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, ή «SEC» για συντομία. Η SEC έχει μια τριμερή αποστολή:

  • Προστατέψτε τους επενδυτές
  • Διατηρήστε δίκαιες, τακτικές και αποτελεσματικές αγορές
  • Διευκόλυνση σχηματισμού κεφαλαίου

Γιατί η Arrived πληροί τις προϋποθέσεις για τις προσφορές της με την SEC;

Υπήρχαν δύο κύριοι λόγοι πίσω από την απόφαση της Arrived να προχωρήσει στη διαδικασία έγκρισης των προσφορών της με την SEC:

  1. Ο καθένας μπορεί να επενδύσει: Με την έγκριση των προσφορών του με την SEC, το Arrived μπορεί να επιτρέψει σε οποιονδήποτε άνω των 18 ετών, διαπιστευμένο ή μη, να συμμετάσχει στις προσφορές του.
  2. Προστασία επενδυτών: Οι ειδικές προσφορές με την SEC σημαίνει τη συμπλήρωση μακροπρόθεσμων γνωστοποιήσεων εγγράφων για κάθε ακίνητο, την υποβολή οικονομικών καταστάσεων σε εξαμηνιαία βάση και τον έλεγχο αυτών των καταστάσεων σε ετήσια βάση. Όλα αυτά παρέχουν επαρκή γνωστοποίηση στους επενδυτές, ώστε να κατανοούν σε τι επενδύουν και την απόδοση κάθε περιουσιακού στοιχείου.

Γιατί πρέπει να σε νοιάζει;

Καθώς ο χώρος επενδύσεων σε ακίνητα έχει αυξηθεί, πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις έχουν έρθει στην αγορά με διαφορετικές προσεγγίσεις ως προς τις προσφορές τους. Μια τέτοια προσέγγιση είναι η χρήση της αλυσίδας μπλοκ για την αξιοποίηση ιδιοτήτων. Λοιπόν, ποια είναι η διαφορά μεταξύ τίτλων και μάρκες;

Χρεόγραφα

Τι είναι η ασφάλεια; Η Investopedia το εξηγεί τέλεια με τον ακόλουθο ορισμό:

Ο όρος “ασφάλεια” αναφέρεται σε ένα ανταλλάξιμο, διαπραγματεύσιμο χρηματοπιστωτικό μέσο που κατέχει κάποιο είδος νομισματικής αξίας. Ένας τίτλος μπορεί να αντιπροσωπεύει ιδιοκτησία σε μια εταιρεία με τη μορφή μετοχών, μια σχέση πιστωτή με έναν κυβερνητικό φορέα ή μια εταιρεία που εκπροσωπείται από την ιδιοκτησία του ομολόγου αυτής της οντότητας. ή δικαιώματα ιδιοκτησίας όπως αντιπροσωπεύονται από μια επιλογή.

Investopedia: Τι είναι οι χρηματοοικονομικοί τίτλοι; Παραδείγματα, Τύποι, Κανονισμός και Σημασία

Με απλά λόγια, ένας τίτλος είναι ένα ασφαλές, εμπορεύσιμο χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο. Και, αυτό μπορεί να είναι αυτονόητο, αλλά, οι τίτλοι ρυθμίζονται από την SEC.

Ολα Οι Προσφορές που Έφτασαν είναι τίτλοι.

Μαρτυρίες

Τι είναι το tokenized real estate; Δείτε πώς το εξηγεί η CoinTelegraph:

Η συμβολική ακίνητη περιουσία αναφέρεται στη διαδικασία κατακερματισμού ενός περιουσιακού στοιχείου σε ψηφιακά μάρκες που αντιπροσωπεύουν την υποκείμενη ιδιοκτησία με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της. Τα έξυπνα συμβόλαια χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό των συμβατικών ιδιαιτεροτήτων. Ο αλγόριθμος που κωδικοποιείται στο ψηφιακό συμβόλαιο ενεργοποιεί τα συμβάντα που αναφέρονται στον κώδικα εάν πληρούται μια προκαθορισμένη συνθήκη συμβολαίου.

CoinTelegraph: Τι είναι το tokenized real estate; Ένας οδηγός για αρχάριους για την ψηφιακή ιδιοκτησία ακινήτων

Η μεγάλη διαφορά

Τα διακριτικά μπορεί να ακούγονται πολύ παρόμοια με τίτλους. Ωστόσο, η μεγάλη διαφορά είναι ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι ή πιστοποιημένοι σε κανένα ρυθμιστικό φορέα όπως η SEC.

Πώς λειτουργεί η διαδικασία του Arrived

Λοιπόν, πώς λειτουργεί η διαδικασία μας για την αγορά κατοικιών και την εγγραφή τους με την SEC; Ακολουθεί μια γενική επισκόπηση:

Μειονεκτήματα στην SEC-Qualification

Ενώ τα θετικά υπερτερούν κατά πολύ των αρνητικών, υπάρχουν, στην πραγματικότητα, ορισμένες προκλήσεις όσον αφορά την εγγραφή και την έγκριση ακινήτων στην SEC.

  • χρόνος: Το πιο αξιοσημείωτο μειονέκτημα της συνεργασίας με την SEC είναι ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση των απαραίτητων αρχειοθετήσεων προκειμένου ένα ακίνητο να εγγραφεί πλήρως και να πιστοποιηθεί πλήρως. Και λόγω της φύσης της πιστοποίησης, συχνά δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε την ακριβή ημερομηνία και ώρα που μια προσφορά θα είναι διαθέσιμη στους επενδυτές για χρηματοδότηση.
  • Πόροι: Για να ολοκληρώσετε τις προαναφερθείσες καταθέσεις και να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήματα της SEC, η Arrived πρέπει να διατηρεί μια οικονομική και νομική ομάδα αφιερωμένη στην υποστήριξη της διαδικασίας.

Αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία SEC του Arrived εδώ

Τα χρηματοοικονομικά στοιχεία των παραληφθέντων ακινήτων καταρτίζονται σύμφωνα με τις γενικά αποδεκτές λογιστικές αρχές (GAAP) για ρυθμιστικούς σκοπούς. Η Arrived θεωρεί την ομάδα της υπεύθυνη για την ακρίβεια και την ακεραιότητα των πληροφοριών. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία μας SEC, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Τι είναι ο Κανονισμός Α;

Όταν ανασύρετε μια κατάθεση SEC από το Arrived, θα δείτε μερικές αναφορές στον Κανονισμό Α, όπως, “Κάθε Προσφορά διεξάγεται (i) σύμφωνα με τη Βαθμίδα II του Κανονισμού Α του νόμου περί κινητών αξιών του 1933…”

Οπότε, τι είναι? Ακολουθεί μια πλήρης ανάλυση του Κανονισμού Α από την SEC:

Ο κανονισμός Α αποτελεί εξαίρεση από την εγγραφή για δημόσιες προσφορές. Ο κανονισμός Α έχει δύο επίπεδα προσφοράς: Βαθμίδα 1, για προσφορές έως και 20 εκατομμυρίων $ σε περίοδο 12 μηνών. και Tier 2, για προσφορές έως και 75 εκατομμυρίων δολαρίων σε περίοδο 12 μηνών. Για προσφορές έως και 20 εκατομμυρίων $, οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν να προχωρήσουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις είτε για τη Βαθμίδα 1 είτε για τη Βαθμίδα 2.

Υπάρχουν ορισμένες βασικές απαιτήσεις που ισχύουν τόσο για τις προσφορές Tier 1 όσο και για τις προσφορές Tier 2, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων καταλληλότητας της εταιρείας, των διατάξεων αποκλεισμού κακών ηθοποιών, της αποκάλυψης και άλλων θεμάτων. Ισχύουν πρόσθετες απαιτήσεις για τις προσφορές Βαθμίδας 2, συμπεριλαμβανομένων περιορισμών στο χρηματικό ποσό που μπορεί να επενδύσει ένας μη διαπιστευμένος επενδυτής σε προσφορά Βαθμίδας 2, απαιτήσεις για ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις και την υποβολή εκθέσεων σε εξέλιξη. Οι εκδότες σε προσφορές Tier 2 δεν υποχρεούνται να εγγραφούν ή να εγκρίνουν τις προσφορές τους στις κρατικές ρυθμιστικές αρχές κινητών αξιών.

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ: Κανονισμός Α

Οι προσφερόμενες προσφορές εμπίπτουν στο Tier 2 και οι δραστηριότητές μας υποστηρίζουν πλήρως τις απαιτήσεις που ορίζονται από την SEC. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο περιορισμός του χρηματικού ποσού που μπορεί να επενδύσει ένας μη διαπιστευμένος επενδυτής σε μια προσφορά Tier 2 είναι 10% της συνολικής προσφοράς, επομένως το Arrived ορίζει ένα μέγιστο ποσό επένδυσης στο 10% για όλους τους επενδυτές στην πλατφόρμα μας, ανεξάρτητα από του καθεστώτος διαπίστευσης.

Κλείσιμο Σκέψεις

Ενώ η συνεργασία με την SEC μπορεί να προσθέσει πολυπλοκότητα και να κάνει τη διαδικασία μας μεγαλύτερη, εμείς στην Arrived πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο. Ο μόνος τρόπος για να εκδημοκρατιστεί η πρόσβαση στην αγορά ακινήτων είναι να επιτραπεί σε οποιονδήποτε να επενδύσει και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να γίνει με τρόπο που να παρέχει τη μέγιστη προστασία για αυτούς τους επενδυτές.

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι μόνο για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται για την παροχή ειδικών συμβουλών ή συστάσεων για οποιοδήποτε άτομο ή για οποιοδήποτε συγκεκριμένο προϊόν ασφάλειας ή επένδυσης. Οι απόψεις που αντικατοπτρίζονται στο σχόλιο υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Δείτε τις δηλώσεις αποποίησης ευθύνης του Arrived.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *