Κερδοφόρες επιχειρηματικές ιδέες για γυναίκες στην Ινδία

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες για γυναίκες στην Ινδία το 2023, σας έχουμε καλύψει! Η έναρξη μιας επιχείρησης σας κάνει πιο ανεξάρτητους – οικονομικά και κοινωνικά, και σας βοηθά να σταθείτε στα πόδια σας.

Αν και η λειτουργία μιας επιχείρησης δεν είναι εύκολη για όλους. Είναι διαφορετικό για τους άνδρες και τις γυναίκες λόγω διαφόρων παραγόντων όπως οι ρόλοι των φύλων και το κοινωνικό στίγμα, μεταξύ άλλων.
Παρόλα αυτά, οι γυναίκες κάνουν τεράστια βήματα προς το να γίνουν επιχειρηματίες.
Είτε πρόκειται να πραγματοποιήσετε το μεγάλο επιχειρηματικό σας όνειρο είτε απλά να είστε ανεξάρτητοι και το αφεντικό του εαυτού σας, εάν θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για εσάς σε αυτό το άρθρο.

Γυρίστε τα οικονομικά σας με ένα γρήγορο επιχειρηματικό δάνειο

Εφαρμογή τώρα

Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Υπάρχουν μερικά οξυδερκή στατιστικά στοιχεία για τις γυναίκες επιχειρηματίες στην Ινδία:

 1. Σύμφωνα με μια έκθεση της NASSCOM, από το 2014 έως το 2019, το ποσοστό των νεοσύστατων επιχειρήσεων υπό την ηγεσία γυναικών έχει αυξηθεί από 8 τοις εκατό σε 13 τοις εκατό.
 2. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση, υπάρχουν σήμερα περίπου 13,5 έως 15,7 εκατομμύρια επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες στην Ινδία. Αν και αυτός ο αριθμός είναι τεράστιος, αντιπροσωπεύει μόνο το 20% όλων των επιχειρήσεων.
 3. Σύμφωνα με μια έρευνα, όταν παρέχονται με ίση πρόσβαση σε εισροές, οι επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες παράγουν εξίσου ισχυρά αποτελέσματα σε σύγκριση με εκείνες που ηγούνται από άνδρες.

Αυτοί οι αριθμοί μας δείχνουν ότι παρόλο που οι γυναίκες κάνουν βήματα προς την επιχειρηματικότητα, εξακολουθεί να υπάρχει ένα τεράστιο κενό να καλυφθεί. Χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες επιχειρηματίες.
Αν λοιπόν αυτό σας έπεισε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και σας έδωσε το απαραίτητο κίνητρο, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε:

Επιχειρηματικές ιδέες για γυναίκες στην Ινδία

Οι ιδέες είναι μια δεκάρα μια ντουζίνα, αλλά η σωστή ιδέα μπορεί να αξίζει ένα εκατομμύριο. Ας δούμε μερικές επιχειρηματικές ιδέες και ίσως βρείτε την ιδανική για εσάς:

Ιδέες για μικρές επιχειρήσεις για γυναίκες

Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι μικρό, εδώ είναι μερικές ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε:

  1. Διδασκαλία
   Η διδασκαλία είναι ένα από τα πιο ευγενή επαγγέλματα στον κόσμο, και αν πιστεύετε ότι αυτό ταιριάζει στην τιμονιέρα σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διδασκαλία.
   Είτε προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ως δάσκαλος είτε ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση διδασκαλίας, αυτή μπορεί να είναι μια βιώσιμη επιχείρηση για οικοδόμηση.
  1. Βιολογικός καλλυντικός
   Ο κόσμος επιστρέφει στα βασικά, και με κάθε άλλη διασημότητα που υποστηρίζει τα φυσικά προϊόντα, υπήρξε τεράστια ζήτηση για αυτά.
   Αυτή η τάση έχει διεισδύσει περισσότερο από τα τρόφιμα. τώρα έχουμε και βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Μπορείτε να τολμήσετε σε αυτήν την κερδοφόρα επιχείρηση εάν ενδιαφέρεστε για τη βιομηχανία ομορφιάς.
  1. Τροφολόγος
   Αυτό απαιτεί λίγη προσπάθεια και ακόμη και επαγγελματικό μάθημα, αλλά αν είστε παθιασμένοι με τη φυσική κατάσταση και θέλετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής μέσω μιας καλής διατροφής, τόσο για εσάς όσο και για τους άλλους, το να γίνετε διατροφολόγος μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία για εσάς.
 1. Στρατηγός επωνυμίας
  Εάν μπορείτε να κατανοήσετε το branding και το μάρκετινγκ, αυτή μπορεί να είναι απλώς η καλύτερη ιδέα για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να γίνετε στρατηγικός επωνυμίας και να βοηθήσετε τις εταιρείες με τις ασκήσεις επωνυμίας τους.

Νέες επιχειρηματικές ιδέες

Ακολουθούν μερικές νέες ιδέες για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση:

  1. Επαγγελματίας υγείας/Γυμναστικής
   Εντάξει, αυτό απαιτεί πιστοποίηση, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση γυμναστικής ή υγειονομικής περίθαλψης όπου διδάσκετε στους ανθρώπους πώς να είναι σε φόρμα, είτε μέσω άσκησης είτε μέσω συμπληρωμάτων υγείας.
   Μπορείτε επίσης να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε καθιερωμένες επιχειρήσεις του κλάδου, όπως γυμναστήρια, γηροκομεία, ακόμη και κέντρα ιατρικής Αγιουρβέδα, μεταξύ άλλων.
  1. Διαχείρηση γεγονότων
   Οι γυναίκες ήταν πάντα υπεύθυνες για το χειρισμό των γεγονότων σε κάθε οικογένεια, απλώς ανεπίσημα.
   Εάν έχετε βρει τον εαυτό σας να σχεδιάζει, να εκτελεί και να διαχειρίζεται τα καλύτερα συμβάντα στον κύκλο σας, η διαχείριση εκδηλώσεων μπορεί να είναι αυτό που πρέπει να κάνετε.
   Η ταπεινή μας συμβουλή: ξεκινήστε από μικρά. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να μάθετε τις λεπτές λεπτομέρειες της επιχείρησης με ελάχιστο ρίσκο.
  1. Εσωτερικός σχεδιασμός
   Αυτό είναι για γυναίκες που μπορούν να περιγράψουν όλη τη διάταξη του τελευταίου σαλονιού της Ikea από μνήμης. Σαφώς ενδιαφέρεστε για την εσωτερική διακόσμηση και με ένα γρήγορο διαδικτυακό μάθημα μπορείτε να ξεκινήσετε αυτήν την επιχείρηση.
 1. Affiliate marketing
  Το TAffiliate marketing είναι μια επιχείρηση που έχει ανέβει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Με απλά λόγια, είναι μια επιχείρηση που βασίζεται σε παραπομπές και προμήθειες.
  Μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες άλλων ανθρώπων από τα χέρια σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να προωθήσετε άλλες επωνυμίες στους οπαδούς σας και για κάθε πώληση που πραγματοποιεί η επωνυμία, λαμβάνετε προμήθεια. Πολύ γλυκό, σωστά;

Επιχειρηματικές ιδέες για γυναίκες στο σπίτι

Ας δούμε τώρα μερικές ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε από την άνεση του σπιτιού σας:

  1. Συγγραφή περιεχομένου/Blogging
   Εάν είστε ένας από τους δημιουργικούς ανθρώπους που αγαπούν να γράφουν και να μένουν σπίτι, δοκιμάστε να γίνετε συγγραφέας περιεχομένου (και τελικά να ανοίξετε μια επιχείρηση μάρκετινγκ περιεχομένου) και να γράφετε για διαφορετικές επωνυμίες.
   Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ελεύθερους επαγγελματίες και με την τεχνητή νοημοσύνη να εξελίσσεται για να βοηθά τους συγγραφείς, αυτή η επιχείρηση έχει μεγάλο εύρος ανάπτυξης από την άνεση του σπιτιού σας.
  1. Κατάστημα ένδυσης και ένδυσης
   Το άνοιγμα ενός καταστήματος ρούχων μπορεί να είναι μια κερδοφόρα επιχειρηματική ιδέα για εσάς, αν σας ενδιαφέρει η μόδα.
   Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε – ανοίξτε ένα franchise, μια μικρή επιχείρηση ή μια μπουτίκ σχεδιαστών, όλα από το σπίτι σας. Και τα τρία αυτά απαιτούν διαφορετικό επίπεδο εμπειρίας και επένδυσης.
  1. Υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ
   Το μάρκετινγκ αυτές τις μέρες έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο όπως όλα τα άλλα. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν από οπουδήποτε.
   Εάν έχετε ταλέντο στο μάρκετινγκ και κατανοείτε πώς λειτουργεί η αγορά σε έναν συγκεκριμένο κλάδο, σκεφτείτε να προσφέρετε υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ σε επωνυμίες.
  1. Εστίαση στο σπίτι
   Οι επιχειρήσεις τροφοδοσίας υπάρχουν εδώ και καιρό, και με περισσότερους ανθρώπους που απαιτούν αυτές τις υπηρεσίες, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη μεγάλη ζήτηση και να ξεκινήσετε μια επιχείρηση εστίασης στο σπίτι.
   Μπορείτε να ξεκινήσετε με κάποιες μικρότερες, τοπικές παραγγελίες και σταδιακά να επεκτείνετε την επιχείρησή σας απευθείας από το σπίτι σας!

Διαδικτυακές επιχειρηματικές ιδέες για γυναίκες

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ας δούμε μερικές ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε στο διαδίκτυο:

  1. κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου
   Ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, ειδικά μια επιχείρηση με bootstrapped. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με την ταλαιπωρία να νοικιάσετε έναν χώρο ή να επενδύσετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να ξεκινήσετε.
   Οποιοδήποτε είδος επιχείρησης θέλετε να διευθύνετε μπορεί να ξεκινήσει μέσω ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου και να σας προσφέρει επίσης καλύτερη πρόσβαση, είτε πρόκειται για προϊόντα, υπηρεσίες ή οτιδήποτε άλλο.
  1. Επιρροή στα social media
   Το να είσαι επηρεαστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη σημερινή εποχή σημαίνει ότι έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τη γνώμη των ανθρώπων και να τους πείσεις να επενδύσουν χρόνο, χρήμα και προσπάθεια σε οτιδήποτε υποστηρίζεις.
   Εάν έχετε μια αξιοπρεπή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια ελκυστική ομάδα οπαδών, δοκιμάστε τον διασκεδαστικό και ενδιαφέροντα κόσμο του μάρκετινγκ επιρροής.
  1. Η ναυτιλία πτώσης
   Το Dropshipping είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε τη δική σας διαδικτυακή επιχείρηση. Το Dropshipping σάς βοηθά να αποκομίσετε τα κέρδη χωρίς να υπομένετε τους κινδύνους.
   Αν λοιπόν θέλετε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση με τις λιγότερες επενδύσεις και θέλετε γρήγορα κέρδη, δοκιμάστε το dropshipping.

Οφέλη από το να είσαι γυναίκα επιχειρηματίας στην Ινδία

Πολλά προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων για γυναίκες επιχειρηματίες έχουν αναπτυχθεί από κορυφαίες τράπεζες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και NBFC σε μια προσπάθεια να τονωθεί η επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Ένας μικρός αριθμός δανειστών παρέχει επίσης κεφάλαια κίνησης και επιχειρηματικά δάνεια σε γυναίκες επιχειρηματίες με μειωμένα επιτόκια.

Η κυβέρνηση έχει επίσης πολυάριθμα προγράμματα και επιδοτήσεις για τη στήριξη γυναικών επιχειρηματιών σε όλη τη χώρα.

Έτσι, αν θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση στην Ινδία ως γυναίκα, μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα προνόμια και πολλά άλλα:

 1. Οικονομική βοήθεια
 2. Μηνιαίο επίδομα
 3. πολιτικών
 4. Επιδοτήσεις
 5. Εξαιρέσεις
 6. Αποζημίωση εξόδων

Απλά κάντε την έρευνά σας, επιλέξτε την καλύτερη ιδέα για εσάς και ξεκινήστε να εργάζεστε πάνω στα όνειρά σας!

συμπέρασμα

Οι γυναίκες φορούν πολλά καπέλα στη ζωή τους και έχουν τα προσόντα για περισσότερα πράγματα από όσα μπορούμε να μετρήσουμε. Εάν είστε γυναίκα που ονειρεύεται να γίνει το αφεντικό του εαυτού της και θέλει να πετύχει κάτι μεγαλύτερο στη ζωή, ξεκινήστε τώρα.
Μόλις αποφασίσετε με ποια ιδέα θα ακολουθήσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε το επιχειρηματικό σας ταξίδι. Συμφωνούμε ότι δεν είναι εύκολο και χρειάζεται κάποιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε οτιδήποτε, και για τέτοιους λόγους, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *