Πώς έφτασε εισέρχεται σε μια αγορά ενοικίασης διακοπών

Τον Οκτώβριο του 2022, η Arrived πρόσθεσε ενοικιάσεις διακοπών ως κατηγορία περιουσιακών στοιχείων στην πλατφόρμα. Έκτοτε έχουμε κυκλοφορήσει πολλά ακίνητα στην κατηγορία, συμπεριλαμβανομένων των The Oasis και The Hammock. Οι επενδυτές συχνά ρωτούν πώς επιλέγουμε συνεργάτες διαχείρισης ακινήτων, δίνουμε προτεραιότητα στις αγορές ενοικίασης διακοπών, προέλευσης ακινήτων και τους προετοιμάζουμε για κράτηση. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα.

Επιλογή Αγοράς

Όταν επιλέγουμε μια αγορά, βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στα δεδομένα. Χάρη στην απίστευτη ανάπτυξη πλατφορμών όπως η Airbnb και η VRBO, τα διαθέσιμα δεδομένα για τις αγορές ενοικίασης διακοπών είναι μεγαλύτερα από ποτέ. Ένα από τα αγαπημένα μας εργαλεία για τον εντοπισμό πιθανών αγορών είναι η Airdna, η κορυφαία πλατφόρμα για ευφυΐα βραχυπρόθεσμης ενοικίασης.

Η Airdna παρακολουθεί πάνω από 10 εκατομμύρια ακίνητα σε Airbnb και VRBO σε περισσότερες από 120.000 αγορές παγκοσμίως, ενώ συλλέγει επίσης δεδομένα από περισσότερα από 1 εκατομμύριο ακίνητα συνεργατών της. Η Airdna εκχωρεί ένα Market Grade σε κάθε αγορά με βάση τη ζήτηση ενοικίων, την αύξηση των εσόδων, την εποχικότητα, τη ρύθμιση και τη δυνατότητα επένδυσης.

Στις σελίδες των ακινήτων μας, θα δείτε ότι συμπεριλαμβάνουμε τους βαθμούς της αγοράς Airdna, όπως η βαθμολογία A+ της αγοράς του Νάσβιλ όταν λανσάραμε το The Oasis:

Αφού δημιουργήσουμε μια λίστα με κορυφαίες αγορές, η ομάδα μας σκάβει πιο βαθιά. Ακολουθούν μερικά κρίσιμα βήματα στη διαδικασία μας:

 • Λάβετε διαθέσιμα στοιχεία εσόδων για να δείτε ποιες αγορές αποφέρουν τις υψηλότερες αποδόσεις
 • Επίπεδο σε ορισμένες προδιαγραφές σχετικά με τις μακροπρόθεσμες δυνατότητες και τη βιωσιμότητα μιας αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας οδήγησης και της ανάπτυξης των διακοπών.
 • Εξετάστε σε βάθος τους κανονισμούς, τις άδειες που δεν ανήκουν σε ιδιοκτήτες και μετρήστε τη βιωσιμότητα για βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις στην αγορά.
 • Ρωτήστε – Έχουμε ή μπορούμε να βρούμε έναν καλό διαχειριστή ακινήτων στην αγορά με τον οποίο θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε μακροπρόθεσμα;

Εύρεση του Συνεργάτη μας

Εάν είναι επιλεγμένα όλα τα πλαίσια που βασίζονται σε δεδομένα, το τελευταίο βήμα για να αποφασίσετε επίσημα να εισέλθετε σε μια αγορά ενοικίασης διακοπών είναι να βρείτε έναν τοπικό διαχειριστή ακινήτων για να συνεργαστείτε. Το κύριο κριτήριο που χρησιμοποιούμε για την επιλογή ενός συνεργάτη περιλαμβάνει:

  • Συμμόρφωση με όλες τις απαιτήσεις: Διασφαλίζουμε την τήρηση όλων των ασφαλιστικών, νομικών και λογιστικών προτύπων που έχουν θεσπιστεί από την ομάδα μας.
  • Εκτεταμένη εμπειρία στην αγορά: Ο συνεργάτης πρέπει να επιδείξει πλούσια εμπειρία, μακροχρόνια παρουσία στην επιλεγμένη αγορά και βαθιά κατανόηση του τι χρειάζεται για να διαπρέψει ένα ακίνητο.
  • Εξαιρετική εξυπηρέτηση επισκεπτών: Ο PM διατηρεί μια εξαιρετική φήμη για την ανταπόκριση των πελατών και τις σταθερές θετικές κριτικές.
  • Κατάσταση συνεργάτη Superhost/Premiere: Δίνουμε προτεραιότητα σε διαχειριστές ακινήτων με τίτλους όπως διακρίσεις Airbnb Superhost, VRBO Premier Partner και Marriot Bonvoy.
 • Ανταγωνιστική τιμολόγηση: Ο PM πρέπει να είναι πρόθυμος να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, ειδικά με τη δυνατότητα για κλίμακα.

Η εύρεση του κατάλληλου συνεργάτη μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά είναι ένα κρίσιμο μέρος της διαδικασίας που πρέπει να κάνουμε σωστά για να εισέλθουμε και να αναπτύξουμε την παρουσία μας σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά ενοικίασης διακοπών.

Επιλογή ιδιότητας

Μόλις επιλέξουμε την αγορά και τον συνεργάτη μας, το τελευταίο βήμα για να μπούμε επίσημα στην αγορά είναι να βρούμε το πρώτο μας ακίνητο. Βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στην τεχνογνωσία του συνεργάτη μας και στους αντιπροσώπους εντός της αγοράς για να μας στείλουν δυνητικούς πελάτες σε ακίνητα με εμφάνιση, αίσθηση και δυνατότητες να λειτουργούν ως ενοικιάσεις διακοπών. Η ομάδα μας χρησιμοποιεί επίσης διάφορες πηγές, κυρίως τις λίστες MLS και πριν από την αγορά, για να ελέγξει τις ιδιότητες με βάση την αισθητική, την κατάσταση και τις δυνατότητες εσόδων, τις οποίες στη συνέχεια επιβεβαιώνουμε με τον Πρωθυπουργό μας πριν προχωρήσουμε.

Μόλις έχουμε τη σύντομη λίστα των ακινήτων μας, η ομάδα μας δημιουργεί και εξετάζει τις προβλέψεις εσόδων και άλλους κρίσιμους παράγοντες για να διασφαλίσει ότι το ακίνητο πληροί τις απαιτήσεις μας.

Εάν επιλεγεί κάθε πλαίσιο, υποβάλλουμε μια προσφορά για το ακίνητο.

Προετοιμασία του ακινήτου

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής εάν η προσφορά μας γίνει αποδεκτή. Μετά από αυτό, δύο πράγματα συμβαίνουν:

 1. Η ομάδα μας, ο PM και οι συνεργάτες σχεδιασμού συγκεντρώνονται για να επιλέξουν ένα θέμα που θα έχει καλύτερη απόδοση στην επιλεγμένη αγορά. Παρόλο που βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στους συνεργάτες μας PM και σχεδιασμού, η εσωτερική μας ομάδα παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το βαθμό στον οποίο μπορούμε να «αναβαθμίσουμε» την ιδιοκτησία για να διασφαλίσουμε ότι έχει καλύτερη απόδοση σε σχέση με τις συγκρίσεις.
 2. Παραθέτουμε το ακίνητο στην πλατφόρμα μας για τους επενδυτές μας – μπορείτε να περιηγηθείτε στα διαθέσιμα ακίνητα και να εγγραφείτε για να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν κυκλοφορούν οι ενοικιάσεις διακοπών.

Όταν εγκριθούν τα σχέδια, δίνουμε το πράσινο φως στον συνεργάτη μας PM για να συντονίσει την ανακαίνιση. Το να έχουμε μπότες στο έδαφος είναι ζωτικής σημασίας και διασφαλίζουμε ότι ο συνεργάτης μας κάνει τα πάντα σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές μας για το καλύτερο συμφέρον όλων των μερών.

Καταχώρηση του ακινήτου

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σχεδιασμού και ελέγξουμε τη μετατροπή και υποβάλουμε αίτηση για άδειες, εάν είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια, ο συνεργάτης μας PM παραθέτει το ακίνητο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, ιδίως τις Airbnb και VRBO.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *