Πώς να αγοράσετε ένα κινητό τηλέφωνο στο EMI

Στον σημερινό κόσμο με γρήγορο ρυθμό, η κατοχή ενός smartphone δεν είναι πλέον πολυτέλεια. γίνεται αναγκαιότητα (για τους περισσότερους από εμάς). Ένα smartphone απλοποιεί τα πάντα, από την ολοκλήρωση επαγγελματικών εργασιών έως τις ηλεκτρονικές αγορές, την κατανάλωση περιεχομένου για ψυχαγωγία και τη σύνδεση με φίλους και οικογένεια.

Αλλά με την κυκλοφορία νέων προϊόντων και τις ολοκαίνουργιες δυνατότητες, η παρακολούθηση της τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να είναι δαπανηρή.

Τα τελευταία ναυαρχικά τηλέφωνα των κορυφαίων κατασκευαστών κινητών έρχονται με μια βαριά τιμή, που ξεκινά από δεκάδες χιλιάδες ρουπίες έως και περισσότερο από ένα λακ. Αλλά μην αφήσετε αυτό το τίμημα να σας εμποδίσει να αναβαθμίσετε τη ζωή σας όταν πραγματικά το χρειάζεστε.

Παρουσιάζοντας το EMI – Η λύση στις ανάγκες αγοράς smartphone σας.

Γιατί να επιλέξετε EMI όταν αγοράζετε ένα κινητό τηλέφωνο;

Με το EMI, δεν χρειάζεται να περιμένετε για να εξοικονομήσετε χρήματα για το τηλέφωνο των ονείρων σας. Μπορείτε να αγοράσετε τώρα και να πληρώσετε αργότερα σε διαχειρίσιμες δόσεις.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αγοράσετε ένα κινητό τηλέφωνο σε EMI:

 1. Χρήση πιστωτικής κάρτας
 2. Χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας

Και οι δύο επιλογές προσφέρουν ευέλικτα σχέδια πληρωμής για να κάνουν την αγορά προσιτή και βολική. Ας μάθουμε και για τις δύο επιλογές, ώστε όταν αποφασίσετε, να επιλέξετε τη σωστή επιλογή που θα λειτουργήσει για τη συγκεκριμένη περίπτωσή σας.

Αγορά κινητού τηλεφώνου με πιστωτική κάρτα

Οι αγορές για κινητά τηλέφωνα σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να είναι συναρπαστικές. Ένα, επειδή υπάρχουν διάφορες μάρκες και προσφορές για να διαλέξετε. Και δύο, γιατί μπορείτε να το πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα και στη συνέχεια να πληρώσετε τον λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας αργότερα (είτε συνολικά είτε σε EMI).

Πρέπει να προγραμματίσετε με σύνεση και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή αφού γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, οπότε ας σκάψουμε βαθύτερα για να τα κατανοήσουμε.

Πλεονεκτήματα ή πλεονεκτήματα της αγοράς κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα

 1. Χωρίς χρόνος αναμονής: – Μπορείτε να κάνετε την αγορά αμέσως χωρίς να περιμένετε μέχρι να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα για να πληρώσετε πλήρως το τηλέφωνο. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να επωφεληθείτε από τις πωλήσεις και τις προσφορές όταν συμβαίνουν.
 2. Ειδικές προσφορές: – Μπορείτε να επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις, προσφορές επιστροφής μετρητών και άλλες ειδικές προσφορές που δεν είναι διαθέσιμες με άλλους τρόπους πληρωμής. Αυτό μπορεί συχνά να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρημάτων για την αγορά και να την κάνει πιο προσιτή.
 3. No-Cost-EMIs:- Οι εταιρείες πιστωτικών καρτών προσφέρουν συχνά επιλογές EMI χωρίς κόστος που επιτρέπουν στους καταναλωτές να αγοράζουν αντικείμενα όπως κινητά τηλέφωνα χωρίς να πληρώνουν επιπλέον τόκους ή χρεώσεις. Αυτό κάνει την αγορά πολύ πιο διαχειρίσιμη και πιο εύκολη στον προϋπολογισμό. Αλλά επικοινωνήστε με τον πάροχο της πιστωτικής σας κάρτας για να βεβαιωθείτε ότι αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη σε εσάς προτού την προσθέσετε στη λίστα των επαγγελματιών σας.

Μειονεκτήματα ή μειονεκτήματα της αγοράς κινητού χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα

 1. Υψηλό επιτόκιο: – Η χρήση πιστωτικής κάρτας για τη χρηματοδότηση της αγοράς κινητού τηλεφώνου μέσω EMI μπορεί να έχει κρυφό κόστος. Εάν επιλέξετε μια κανονική επιλογή EMI χωρίς προσφορά EMI χωρίς κόστος, θα αντιμετωπίσετε ένα επιτόκιο, το οποίο μπορεί να κυμαίνεται από 13% έως 28% ετησίως, με βάση τους όρους του παρόχου της πιστωτικής σας κάρτας.
 2. Τέλη επεξεργασίας: – Κατά καιρούς, ο πάροχος της πιστωτικής σας κάρτας θα χρεώνει πρόσθετες χρεώσεις διεκπεραίωσης (ακόμη και στην περίπτωση των μηδενικών ή χαμηλού κόστους EMI), γεγονός που αφαιρεί τα οφέλη, όπως εκπτώσεις, δώρα και άλλες προσφορές. Για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε την καλύτερη προσφορά, είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της πιστωτικής σας κάρτας πριν κάνετε μια αγορά.
 3. Υψηλότερος δείκτης πιστωτικής χρήσης:- Ο δείκτης χρησιμοποίησης της πίστωσης καθορίζεται από το ποσό που οφείλετε αυτήν τη στιγμή (πρέπει να επιστρέψετε) διαιρούμενο με το συνολικό σας όριο. Το χρέος πιστωτικών καρτών μπορεί να αυξήσει αυτή την αναλογία. Ένας υψηλός δείκτης χρησιμοποίησης πιστώσεων μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το πιστωτικό αποτέλεσμά σας, καθιστώντας πιο δύσκολο για εσάς να λάβετε πίστωση στο μέλλον.

Αγορά κινητού τηλεφώνου στο EMI χωρίς πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να αγοράσετε ένα κινητό τηλέφωνο EMI χωρίς πιστωτική κάρτα Αν θέλετε κινητό αλλά δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μην ανησυχείτε! Υπάρχουν επίσης προγράμματα EMI που δεν απαιτούν τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Εδώ είναι 4 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε:

 1. Καταναλωτικό Διαρκές ΔάνειοΑυτά τα προσωπικά δάνεια είναι ιδανικά για την αγορά συσκευών όπως κινητά τηλέφωνα, κλιματιστικά, φούρνους μικροκυμάτων, ψυγεία και άλλα. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να λάβετε αυτά τα δάνεια από αξιόπιστες εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών όπως αυτές που προσφέρουν επιλογές δόσεων.
  Ξεχάστε την ταλαιπωρία της γραφειοκρατίας και των εξασφαλίσεων, καθώς τα καταναλωτικά διαρκή δάνεια έρχονται με ελάχιστες απαιτήσεις, κάνοντας τη διαδικασία παιχνιδάκι. Απολαύστε μια εύκολη και αποτελεσματική διαδικασία που θα σας κάνει να κρατάτε το νέο σας smartphone σε ελάχιστο χρόνο.
 2. Αγορά στο EMI από Το “Purchase on EMI” είναι η τέλεια λύση για όσους θέλουν να αγοράσουν αντικείμενα χωρίς να πληρώσουν το συνολικό ποσό προκαταβολικά. Με την εύκολη και ασφαλή διαδικασία μας, μπορείτε πλέον να αγοράσετε τα πράγματα που χρειάζεστε και να τα πληρώσετε σε εύκολες μηνιαίες δόσεις.
  Με την Αγορά μέσω EMI, μπορείτε να απολαμβάνετε διάφορα προνόμια προσαρμοσμένα στην οικονομική σας κατάσταση. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές επιλογές EMI που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας χωρίς να ανησυχείτε για την προκαταβολή. Επιπλέον, η δυνατότητα άμεσης έγκρισης διασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε την αγορά σας το συντομότερο δυνατό.
  Οι δυνατότητες του Purchase on EMI έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία πελάτη. Μπορείτε να κάνετε αίτηση για το προϊόν μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου και η διαδικασία είναι χωρίς προβλήματα. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία αίτησης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορες ευέλικτες επιλογές EMI για να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή.
  Για να κάνετε αίτηση για Αγορά μέσω EMI, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα:
  1. Κατεβάστε την εφαρμογή ή επισκεφτείτε τον ιστότοπο
  2. Εγγραφείτε ή συνδεθείτε στον λογαριασμό σας
  3. Επιλέξτε το είδος που θέλετε να αγοράσετε και επιλέξτε την επιλογή EMI
  4. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία και ανεβάστε τα απαραίτητα έγγραφα
  5. Περιμένετε για έγκριση και πραγματοποιήστε την αγορά σας

  Τα κριτήρια καταλληλότητας για την Αγορά μέσω EMI είναι απλά να πληρούνται. Πρέπει να είστε Ινδός πολίτης, 18 ετών ή μεγαλύτερος και να έχετε μια τακτική πηγή εισοδήματος. Τα έγγραφα που απαιτούνται για την υποβολή αίτησης για την Αγορά μέσω EMI είναι:

  1. Κάρτα PAN
  2. Απόδειξη διεύθυνσης
  3. Απόδειξη εισοδήματος

  Μην αφήνετε το υψηλό κόστος των πραγμάτων που χρειάζεστε να σας κρατά άλλο πίσω. Με το ‘s Purchase on EMI, μπορείτε να έχετε τα πράγματα που χρειάζεστε τώρα και να τα πληρώσετε αργότερα. Κάντε αίτηση τώρα και ζήστε την ευκολία των εύκολων πληρωμών!

 3. EMI σε χρεωστικές κάρτεςΕάν θέλετε να αγοράσετε ένα τηλέφωνο χωρίς επιπλέον κόστος, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα για να αγοράσετε ένα κινητό τηλέφωνο. Πολλές μεγάλες τράπεζες προσφέρουν αυτήν την επιλογή και θα ελέγξουν την καταλληλότητά σας προτού σας επιτρέψουν να κάνετε μια αγορά. Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό του δανείου με εύκολες μηνιαίες δόσεις (EMI).
 4. Amazon Pay LaterΗ Amazon India εισήγαγε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Amazon Pay Later, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν αγορές χρησιμοποιώντας το EMI στο Amazon India και να πληρώνουν αργότερα. Για να χρησιμοποιήσουν αυτήν την υπηρεσία, οι πελάτες θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία εγκατάστασης μία φορά. Μόλις ολοκληρωθεί, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν smartphone στο Amazon και να πληρώσουν για αυτά αργότερα, με επιλογές EMI που κυμαίνονται από 3 έως 12 μήνες.

  Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτήν την υπηρεσία, οι πελάτες πρέπει να έχουν ενεργό λογαριασμό Amazon India και να είναι άνω των 23 ετών. Θα πρέπει επίσης να δώσουν τον αριθμό PAN τους και να συνδέσουν τον λογαριασμό τους στο Amazon με έναν τραπεζικό λογαριασμό. Στη συνέχεια, ο δανειστής συνεργάτης της Amazon θα καθορίσει το πιστωτικό όριο του πελάτη με βάση τις παρεχόμενες πληροφορίες.

  Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε μια περιορισμένη ομάδα πελατών, αλλά η Amazon εργάζεται για να την κάνει ευρύτερα διαθέσιμη. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιούν το Amazon Pay Later, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν κινητά τηλέφωνα μόνο στο Amazon και όχι σε άλλες διαδικτυακές αγορές.

Πλεονεκτήματα από την αγορά ενός Smartphone στο EMI

 1. Ευκαμψία: Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της αγοράς ενός smartphone στο EMI είναι η ευελιξία του. Αντί να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό προκαταβολικά, μπορείτε να κατανείμετε το κόστος σε μια χρονική περίοδο, καθιστώντας το πιο διαχειρίσιμο και προσιτό.
 2. Γρήγορες εγκρίσεις: Πολλές επιλογές EMI για την αγορά smartphone προσφέρουν γρήγορες διαδικασίες έγκρισης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε την αγορά σας γρήγορα και εύκολα.
 3. Γρήγορη εκταμίευση: Μετά την έγκριση, το ποσό εκταμιεύεται γρήγορα, ώστε να μπορείτε να κάνετε την αγορά σας και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη νέα σας συσκευή το συντομότερο δυνατό.
 4. Τεκμηρίωση χωρίς προβλήματα: Η διαδικασία τεκμηρίωσης για την αγορά ενός smartphone στο EMI είναι συνήθως απλή, καθιστώντας εύκολη την εφαρμογή και την έγκριση.
 5. Ευέλικτη διάρκεια αποπληρωμής: Με τις περισσότερες επιλογές EMI, μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα σχέδια αποπληρωμής ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τις οικονομικές σας ανάγκες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε μια θητεία που λειτουργεί καλύτερα για εσάς, είτε 3, 6, 9 ή 12 μηνών. Συνολικά, η αγορά ενός smartphone μέσω EMI είναι ένας βολικός και οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να πάρετε τα χέρια σας στην πιο πρόσφατη τεχνολογία χωρίς να παραβιάζετε τράπεζα.

Συμβουλές για να αγοράσετε το καλύτερο κινητό τηλέφωνο

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αγοράσετε το καλύτερο κινητό τηλέφωνο:

 1. Έρευνα για διάφορα κινητά τηλέφωνα: Πριν κάνετε μια αγορά, είναι απαραίτητο να ερευνήσετε διάφορα κινητά τηλέφωνα και να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και τις τιμές τους. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό τηλέφωνο που καλύπτει τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
 2. Συγκρίνετε τιμές σε διαφορετικές πλατφόρμες: Οι αγορές για την καλύτερη τιμή είναι πάντα μια καλή ιδέα. Συγκρίνετε τις τιμές σε διαδικτυακές πλατφόρμες και καταστήματα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη προσφορά.
 3. Ελέγξτε για προσφορές και εκπτώσεις: Πολλοί έμποροι λιανικής προσφέρουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε κινητά τηλέφωνα, επομένως φροντίστε να ελέγξετε για τυχόν προσφορές ή εκπτώσεις που θα μπορούσαν να σας εξοικονομήσουν χρήματα.
 4. Διαβάστε κριτικές και αξιολογήσεις: Πριν λάβετε μια τελική απόφαση, είναι απαραίτητο να διαβάσετε κριτικές και αξιολογήσεις από άλλους πελάτες που έχουν αγοράσει το ίδιο τηλέφωνο. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για τη συνολική ποιότητα και απόδοση του τηλεφώνου και θα σας βοηθήσει να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Έχοντας υπόψη όλες αυτές τις πληροφορίες, είστε έτοιμοι να αγοράσετε το τηλέφωνο που χρειάζεστε. Θυμηθείτε να σταθμίσετε όλες τις επιλογές σας και να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμής που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *