Πώς να αγοράσετε φορητό υπολογιστή στο EMI χωρίς πιστωτική κάρτα

Με την τεχνολογία να ενσωματώνεται όλο και περισσότερο στην καθημερινή μας ζωή, οι ηλεκτρονικές συσκευές όπως φορητοί υπολογιστές, smartphone και άλλα τέτοια gadget έχουν γίνει κάπως απαραίτητη για τις μάζες.

Καθώς αυξήθηκε η ζήτηση για φορητούς υπολογιστές τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση, αυξήθηκαν και οι τιμές τους. Η αγορά ενός φορητού υπολογιστή θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό κόστος και δεν είναι εύκολο για κάποιους να το πληρώσουν εκ των προτέρων.

Αυτό είναι όπου τα EMI εμφανίζονται στην εικόνα. Οι ισοδύναμες μηνιαίες δόσεις (EMI) είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αγοράς στις μέρες μας, καθώς επιτρέπουν στους αγοραστές άμεση πρόσβαση στο προϊόν, για το οποίο μπορούν να πληρώσουν σε εύκολες δόσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Τώρα, υπάρχει ένα πρόβλημα σε αυτή τη φαινομενικά εύκολη διαδικασία. Τα EMI γενικά χρειάζονται να έχετε πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, τώρα έχουμε πολλούς εναλλακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αγοράσουμε φορητούς υπολογιστές μέσω EMI χωρίς πιστωτική κάρτα. Έτσι, αν ψάχνετε να αγοράσετε φορητό υπολογιστή μέσω EMI αλλά δεν έχετε πιστωτική κάρτα, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε.

Με την τεχνολογία να ενσωματώνεται όλο και περισσότερο στην καθημερινή μας ζωή, οι ηλεκτρονικές συσκευές όπως φορητοί υπολογιστές, smartphone και άλλα τέτοια gadget έχουν γίνει κάπως απαραίτητη για τις μάζες.

Συμβουλές για αγορά φορητού υπολογιστή

Πρώτα πράγματα πρώτα, ας δούμε μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη κατά την αγορά ενός φορητού υπολογιστή:

 1. Προϋπολογισμός: Ο προϋπολογισμός σας πρέπει να είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας όταν αποφασίζετε ποιο φορητό υπολογιστή να αγοράσετε. Παρόλο που μπορείτε να το πληρώσετε αργότερα, θα πρέπει να πληρώσετε και την τελευταία δεκάρα. Αποφύγετε να πέσετε στην παγίδα να ξοδέψετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.
 2. Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Το κύριο USP ενός φορητού υπολογιστή έναντι ενός υπολογιστή είναι η ευκολία μεταφοράς και η δυνατότητα λειτουργίας χωρίς σύνδεση. Επιλέξτε ένα φορητό υπολογιστή που διαθέτει κατάλληλη εφεδρική μπαταρία.
 3. Λειτουργικό σύστημα: Το πιο σημαντικό λογισμικό που εκτελείται σε έναν υπολογιστή είναι το λειτουργικό σύστημα. Είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της μνήμης και των διαδικασιών του υπολογιστή, καθώς και όλου του λογισμικού του. Κάντε την επιλογή σας με σύνεση.
 4. Κάρτα γραφικών: Αυτή η κάρτα αφαιρεί την επεξεργασία γραφικών από τη μνήμη RAM ή τον επεξεργαστή και διαθέτει ειδική GPU και RAM για να κάνει τη διαδικασία πιο γρήγορη. Αξιολογήστε τις ανάγκες σας προτού αποφασίσετε ποιο φορητό υπολογιστή θα αγοράσετε.
 5. Επεξεργαστής: Ο επεξεργαστής ή η CPU είναι αυτό που επεξεργάζεται κάθε κομμάτι δεδομένων μέσω του φορητού υπολογιστή σας, γι’ αυτό φροντίστε να αγοράσετε έναν με ενημερωμένο και ισχυρό επεξεργαστή για τις ανάγκες σας.
 6. RAM και χώρος αποθήκευσης: Τόσο η βραχυπρόθεσμη όσο και η μακροπρόθεσμη μνήμη του φορητού υπολογιστή σας παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόδοσή του. Ελέγξτε αυτά πριν αγοράσετε φορητό υπολογιστή.

Πώς να αγοράσετε φορητό υπολογιστή στο EMI χωρίς πιστωτική κάρτα;

Έτσι, κάνατε την έρευνά σας και αποφασίσατε τι θα πάρετε.
Τώρα έρχεται το πραγματικό ερώτημα. Πώς μπορείτε να αγοράσετε φορητό υπολογιστή μέσω EMI χωρίς να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα; Ας δούμε μερικές επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε παρακάτω:

Χρεωστική κάρτα

Είναι πάντα καλή ιδέα να αγοράζετε πράγματα στη χρεωστική σας κάρτα αντί για μια πιστωτική κάρτα, καθώς μια πιστωτική κάρτα είναι ουσιαστικά χρέος, αλλά μια χρεωστική κάρτα περιέχει κεφάλαια που ήδη έχετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες. Ένα άλλο πλεονέκτημα των χρεωστικών καρτών είναι ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από EMI χωρίς κόστος.

Αντί να εξαντλήσετε τα χρήματά σας όλα μαζί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα για να κάνετε μικρότερες πληρωμές κάθε μήνα για μεγάλο χρονικό διάστημα και να αγοράσετε φορητό υπολογιστή μέσω EMI χωρίς πιστωτική κάρτα.

Καταναλωτικό διαρκές δάνειο

Αυτή είναι μια από τις πιο βολικές επιλογές για την αγορά φορητού υπολογιστή στην EMI χωρίς πιστωτική κάρτα, καθώς μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα καταναλωτικό δάνειο, ακόμη και αν δεν έχετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή ηλεκτρονική τραπεζική κ.λπ.

Η διαδικασία για να λάβετε αυτό το δάνειο είναι τόσο απλή όσο η αίτηση για οποιοδήποτε άλλο ακάλυπτο δάνειο, με τη μόνη διαφορά ότι πρέπει να προσδιορίσετε τον σκοπό για τον οποίο σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε.

Αγορά μέσω EMI

Μια δυνατότητα αγοράς μέσω EMI μετατρέπει απευθείας το κόστος της αγοράς σας σε απλά EMI για μια χρονική περίοδο που σας βολεύει. Μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια αποπληρωμής και το ποσό EMI όταν αγοράζετε το προϊόν.

Είτε κάνετε αγορές online είτε εκτός σύνδεσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή από πλατφόρμες όπως που σας επιτρέπουν να αγοράσετε εύκολα οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή της επιλογής σας χωρίς πιστωτική κάρτα.

Αυτές είναι λοιπόν οι πιο δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις για να διαλέξετε εάν θέλετε να αγοράσετε φορητό υπολογιστή μέσω EMI χωρίς να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα. Τώρα ας δούμε μερικά πλεονεκτήματα από αυτό…

Πλεονεκτήματα της αγοράς φορητού υπολογιστή στο EMI

Εκτός από το ότι είναι βολικό και σπασμένο σε μικρότερες πληρωμές, υπάρχουν άλλα πλεονεκτήματα από την αγορά φορητού υπολογιστή μέσω EMI; Ας ανακαλύψουμε.

 1. Οι αποταμιεύσεις σας παραμένουν ασφαλείς: Ακόμα κι αν έχετε τα χρήματα στον λογαριασμό σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε μερικά για έκτακτες ανάγκες και να εξασφαλίσετε τις οικονομίες σας αντί να τα χρησιμοποιήσετε όλα για μια αγορά.
 2. Μπορείτε εύκολα να πληρώσετε για το προϊόν σας: Τα EMI κάνουν τις πληρωμές εξαιρετικά εύκολες και βολικές. Μπορείτε να αποκτήσετε τον φορητό υπολογιστή τώρα και να συνεχίσετε να τον πληρώνετε σε μικρές δόσεις ανάλογα με την άνεσή σας.
 3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εποχιακές προσφορές: Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις εποχιακές προσφορές ακόμα κι αν δεν έχετε τα χρήματα αμέσως. Προσέξτε λοιπόν την επόμενη έκπτωση κατά την οποία μπορείτε να αποκτήσετε την καλύτερη τιμή για τον φορητό υπολογιστή σας και να τον χωρίσετε σε εύκολες δόσεις.
 4. Δεν απαιτείται προκαταβολή: Στις περισσότερες περιπτώσεις όπου αγοράζετε οποιοδήποτε προϊόν σε EMI χωρίς να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα, δεν θα χρειαστεί να κάνετε προκαταβολή. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται καν να έχετε κάποιο ελάχιστο ποσό για να αγοράσετε τον φορητό υπολογιστή των ονείρων σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
 5. Χωρίς επιπλέον κόστος: Τα EMI χωρίς κόστος σάς δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσετε έναν φορητό υπολογιστή τώρα, να τον πληρώσετε αργότερα ανάλογα με την άνεσή σας και να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον κόστος!
 6. Απολαύστε οικονομικά EMI: Εκτός από τα EMI που σας επιτρέπουν να αποπληρώσετε σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, είναι από μόνα τους μικρότερα κομμάτια χρημάτων, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μηνιαία πτώση στο εισόδημά σας επίσης.

συμπέρασμα

Σε αυτό το άρθρο, στόχος μας ήταν να σας βοηθήσουμε με πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αγοράσετε έναν φορητό υπολογιστή με εύκολες EMI, χωρίς να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. Τώρα ξέρετε πώς μπορείτε να αγοράσετε φορητούς υπολογιστές χωρίς πιστωτική κάρτα, τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός στην EMI, ακόμη και μερικές γενικές συμβουλές για το τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν αποφασίζετε να αγοράσετε ένα.

ΥΓ – Πριν κάνετε μια αγορά, φροντίστε να διαβάσετε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που σχετίζονται με την επιλογή EMI, καθώς και τυχόν πρόσθετα έξοδα ή χρεώσεις που ενδέχεται να ισχύουν.

Κατά την ταπεινή μας γνώμη, η αγορά μέσω EMI είναι η καλύτερη επιλογή με την οποία μπορείτε να αγοράσετε το φορητό υπολογιστή σας, καθώς δεν απαιτεί κάρτες – χρεωστική ή πιστωτική, και είναι η απλούστερη από όλες τις διαθέσιμες εναλλακτικές στην τρέχουσα εποχή.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *