σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Είμαι η Hilal Koman. Γεννήθηκα στο Mercan, μια μικρή πόλη στο Erzincan, το 1991. Ως άτομο που έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και την αλλαγή, έθεσα ως αποστολή μου να ξεκινήσω τον αγώνα για τη ζωή εκείνης της εποχής και να προχωρήσω χωρίς να σταματήσω. Αποφοίτησα από το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Kocaeli το 2013.
Αν και το όνειρό μου είναι να ασχοληθώ με τη μηχανική, η κοινωνική και δημιουργική μου πλευρά το υπερτερεί, με βάση τις εμπειρίες που είχα στην επιχείρηση, την έρευνα που έκανα και τα ενδιαφέροντά μου. Ξεκίνησα μεταπτυχιακό στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης για τη Διοίκηση Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας το 2019 και αποφοίτησα από το πρόγραμμα το 2020.
Στον τομέα της Ε&Α, η συμβουλευτική διαχείριση έργων που κάνω εδώ και πολλά χρόνια μου έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσω εμπειρία σε τομείς τεχνολογίας όπου δραστηριοποιούνται πολλοί διαφορετικοί τομείς. Αύγουστος. Μου αρέσει να ερευνώ την έρευνα και τον Δεκέμβριο, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, τις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, τις μελέτες “μεγάλων δεδομένων”, τα κίνητρα, την ηγεσία, την ψυχολογία, την επικοινωνία και τα θέματα ανάπτυξης και να μοιράζομαι τις πληροφορίες που έχω ερευνήσει και μάθει. Σε αυτό το μονοπάτι που χάραξα, σκέφτομαι τη ζωή ως έργο, έρχομαι να μοιραστώ αυτά που έμαθα μαζί σας, να βελτιωθώ καθώς μοιράζομαι…
Επικοινωνία: [email protected]