Τι είναι το «Κλειδί στο χέρι» στο Real Estate;

Εάν ενδιαφέρεστε για επενδύσεις σε ακίνητα, αλλά η προοπτική να ξεκινήσετε φαίνεται συντριπτική, γιατί να μην δοκιμάσετε ακίνητα με το κλειδί στο χέρι; Οι πρώτοι και καθιερωμένοι επενδυτές βρίσκουν ότι οι επενδύσεις σε ακίνητα με το κλειδί στο χέρι προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα όταν δεν έχουν χρόνο, αλλά τι να αρχίσουν να επωφελούνται από την επένδυσή τους.

Πιθανότατα βρήκατε μεσίτες και εταιρείες που προσφέρουν ακίνητα με το κλειδί στο χέρι στην έρευνά σας. Είναι ένα εξειδικευμένο μέρος της βιομηχανίας ακινήτων. Ας αναλύσουμε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις επενδύσεις σε ακίνητα με κλειδί στο χέρι και ποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για αυτόν τον τύπο εισοδήματος.

Τι είναι η ιδιοκτησία «με το κλειδί στο χέρι»;

Το “ακίνητο με το κλειδί στο χέρι” είναι ένας όρος με πολλούς ορισμούς, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι στον κλάδο των ακινήτων συμφωνούν ότι περιγράφει ένα σπίτι έτοιμο να κατοικηθεί αμέσως μετά την πώληση. Αυτό περιλαμβάνει συσκευές που λειτουργούν και δεν υπάρχουν ορατά προβλήματα με τα ηλεκτρικά ή δομικά στοιχεία του σπιτιού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι ήδη κατειλημμένο από ενοικιαστές.

Παρόλο που οι ιδιοκτησίες με το κλειδί στο χέρι δεν είναι επισκευαστικές, μπορεί να χρειάζονται κάποιες καλλυντικές αναβαθμίσεις ή ανανέωση. Μπορούν να είναι μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες.

Γιατί οι ιδιότητες με το κλειδί στο χέρι είναι συμφέρουσες;

Τα ακίνητα με το κλειδί στο χέρι δεν είναι μόνο βολικά, αλλά μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκομίσετε κέρδος. Χωρίς σημαντικές ανακαινίσεις, το σπίτι είναι έτοιμο για μετακόμιση για τους επόμενους ενοικιαστές του. Δεν χρειάζεται να προγραμματίσετε βελτιώσεις στο σπίτι, γεγονός που καθυστερεί όταν το ακίνητο αρχίζει να κατοικείται και να δημιουργεί έσοδα. Για τους επενδυτές σε ακίνητα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μικρότερος κίνδυνος που σχετίζεται με την επένδυση. Τα σπίτια και τα ακίνητα με το κλειδί στο χέρι είναι συχνά εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, καθιστώντας τα μια απρόσκοπτη επιλογή για όσους θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα για πρώτη φορά.

Μερικές φορές, τα σπίτια με το κλειδί στο χέρι είναι ήδη νοικιασμένα, ώστε οι επενδυτές να μπορούν να αποκομίσουν άμεσο κέρδος με ελάχιστη προσπάθεια.

Η αγορά ενός πρόσφατα ανακαινισμένου ακινήτου βοηθά στη διατήρηση του κόστους επισκευής χαμηλά τα πρώτα χρόνια ιδιοκτησίας. Ως αποτέλεσμα, οι ταμειακές ροές για επενδύσεις σε ακίνητα με το κλειδί στο χέρι μπορεί να είναι σταθερές κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής περιόδου. Θα μπορούσε να προσφέρει μεγάλη απόδοση επένδυσης για πολλούς επενδυτές.

Όχι μόνο οι ιδιοκτήτες κατοικιών αγαπούν τα πρόσφατα ανακαινισμένα ακίνητα επειδή είναι έτοιμα για μετακόμιση, αλλά και οι ενοικιαστές. Οι ένοικοι προτιμούν σπίτια και διαμερίσματα που έχουν εκσυγχρονιστεί με ενημερωμένες συσκευές και χαρακτηριστικά. Δεδομένου ότι υπάρχει πάντα μεγάλη ζήτηση για προσεγμένα και ανακαινισμένα ενοίκια, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας δεν θα μείνει κενή για πολύ.

Συνολικά, η αγορά ενός ενοικιαζόμενου ακινήτου με το κλειδί στο χέρι προσφέρει μια ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα χωρίς να ανησυχούν ότι θα πληρώσουν από την τσέπη τους για σημαντικές ανακαινίσεις ή επισκευές που σχετίζονται με τα παραδοσιακά εξαρτήματα επισκευής.

Υπάρχουν μειονεκτήματα στις επενδύσεις σε ακίνητα με το κλειδί στο χέρι;

Τα ακίνητα με το κλειδί στο χέρι μπορεί να είναι στην πιο ακριβή πλευρά σε σύγκριση με άλλες επενδύσεις σε ακίνητα. Δεν είναι πιθανό να βρείτε ένα έτοιμο σπίτι για μετακόμιση κάτω από την αγοραία αξία. Η τιμολόγηση αντιπροσωπεύει το κόστος βελτίωσης του σπιτιού που έκανε το ακίνητο έτοιμο για μετακόμιση. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να μην υπάρχουν πολλά επιπλέον ίδια κεφάλαια για να κερδίσετε στο σπίτι πέρα ​​από την προκαταβολή σας.

Γι’ αυτό πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το εισόδημα από ενοίκια υπερβαίνει την πληρωμή της υποθήκης. Οι επενδυτές που αγοράζουν ένα σπίτι με το κλειδί στο χέρι πρέπει να επικεντρωθούν σε περιοχές με χαμηλά ποσοστά κενών θέσεων για να εξασφαλίσουν μια σταθερή ροή εισοδήματος.

Επιπλέον, τα σπίτια με το κλειδί στο χέρι τείνουν να εκτιμούν πιο αργά από αυτά που επισκευάζετε μόνοι σας. Έτσι, ενώ οι επενδύσεις σε ακίνητα με το κλειδί στο χέρι είναι εξαιρετικές για όσους αναζητούν άμεσες αποδόσεις με ελάχιστη προσπάθεια και ρίσκο, να θυμάστε ότι τα μακροπρόθεσμα κέρδη μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικά όσο εκείνα που λαμβάνετε από την αγορά υποτιμημένων επισκευαστών.

Μέρος της εμπειρίας με το κλειδί στο χέρι είναι η χρήση μιας εταιρείας διαχείρισης ακινήτων. Δεδομένου ότι δεν έχουν καμία προσωπική επένδυση στην επιτυχία σας, πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή της εταιρείας σας. Οι αναποτελεσματικοί διαχειριστές ακινήτων θα μπορούσαν να καταστρέψουν τις πιθανότητές σας να βγάλετε κέρδος. Ένα κακό που δεν συντηρεί το σπίτι ή κάνει επιβλαβείς συστάσεις θα μπορούσε να μειώσει το ποσό που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν οι πιθανοί ενοικιαστές και το καθαρό λειτουργικό σας εισόδημα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την αγορά ακινήτων με το κλειδί στο χέρι

Εξασφαλίστε την επιτυχία κάνοντας πολλά βήματα δέουσας επιμέλειας. Πρώτον, η επιλογή της σωστής ιδιοκτησίας με το κλειδί στο χέρι είναι απαραίτητη. Λάβετε υπόψη την τοποθεσία, την κατάσταση και τις ανέσεις του ακινήτου πριν λάβετε οποιεσδήποτε αποφάσεις. Μιλήστε με έναν τοπικό κτηματομεσίτη για το τι ψάχνουν οι ενοικιαστές και οι αγοραστές κατοικιών στην αγορά και δείτε εάν το ακίνητο ταιριάζει.

Επιπλέον, εργαστείτε εντός των περιορισμών του προϋπολογισμού σας όταν επιλέγετε ιδιότητες με το κλειδί στο χέρι. Ορισμένοι επενδυτές ακινήτων πιστεύουν ότι η ανακαίνιση του ακινήτου μπορεί να διατηρήσει την τιμή αγοράς σε χαμηλά επίπεδα, ενώ επιλέγουν αναβαθμίσεις πιο ελκυστικές για τους αγοραστές κατοικιών. Άλλοι δεν έχουν χρόνο και δεν θέλουν την ταλαιπωρία να βρουν κατασχέσεις, αποκατάσταση και μάρκετινγκ. Ωστόσο, ένα ανακαινισμένο σπίτι έχει υψηλότερη τιμή για την οποία δεν έχουν όλοι τον προϋπολογισμό.

Με τη σωστή γνώση και την κατάλληλη ομάδα, οι επενδύσεις σε ακίνητα με το κλειδί στο χέρι μπορούν να αποτελέσουν ιδανική λύση για πρωτοεμφανιζόμενους επενδυτές ή όσους θέλουν να επενδύσουν εκτός του κράτους. Όταν ψάχνετε για ακίνητα με το κλειδί στο χέρι, η συνεργασία με έναν εξειδικευμένο μεσίτη ή/και διαχειριστή ακινήτων είναι ζωτικής σημασίας. Οι γνώσεις τους θα σας βοηθήσουν να αγοράσετε ένα ακίνητο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ανάγκες σας.

Τέλος, η διαχείριση επενδύσεων με το κλειδί στο χέρι απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και επίβλεψη. Η στενή παρακολούθηση όλων των επενδύσεων σε ακίνητα είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί ότι θα παραμείνουν κερδοφόρες με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τακτικές επιθεωρήσεις ιδιοκτησίας και παρακολούθηση της απαραίτητης συντήρησης.

Πώς βρίσκετε ακίνητα με το κλειδί στο χέρι;

Οι επενδυτές έχουν δύο τρόπους για να αγοράσουν ένα σπίτι με το κλειδί στο χέρι: α) να κάνουν την έρευνά τους στην αγορά κατοικίας ή β) να προσλάβουν μια εταιρεία ακινήτων με το κλειδί στο χέρι.

Ακίνητη περιουσία με το κλειδί στο χέρι

Για όσους προτιμούν να προμηθεύονται ακίνητα οι ίδιοι, διάφοροι ιστότοποι και βάσεις δεδομένων ακινήτων, όπως το Arrived Homes, θα είναι ο πόρος για την εύρεση ακινήτων με το κλειδί στο χέρι. Για να επωφεληθείτε από ένα σπίτι έτοιμο για μετακόμιση, βρείτε ακίνητα σε περιοχές που πρόκειται να γνωρίσουν ανάπτυξη ή αύξηση της αξίας τους. Προέλευση ακίνητα με μηνιαίες πληρωμές στεγαστικών δανείων κάτω από τις τιμές ενοικίασης της αγοράς.

Είναι σοφό να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικευμένου επιθεωρητή σπιτιού για να διασφαλίσετε ότι τα ακίνητα με το κλειδί στο χέρι είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχουν κρυφά υποκείμενα προβλήματα. Παρόλο που το ακίνητο μπορεί να φαίνεται έτοιμο για ενοικίαση στην επιφάνεια, θα μπορούσαν να υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα που θα αποκαλύψετε μόνο με ξεχωριστή επιθεώρηση. Αυτό θα μείωνε τα περιθώρια κέρδους του σπιτιού.

Κτηματομεσιτικές εταιρείες με το κλειδί στο χέρι

Οι εταιρείες ακινήτων με το κλειδί στο χέρι καθοδηγούν τους επενδυτές μέσω επενδύσεων με το κλειδί στο χέρι, από την προμήθεια ενοικιαζόμενων ακινήτων έως τη δέουσα επιμέλεια στη διαχείριση. Προτιμούν να βρουν και να αποκαταστήσουν παλαιότερα σπίτια, σαν ένα μεμονωμένο βατραχοπέδιλο.

Αυτές οι εταιρείες με το κλειδί στο χέρι έχουν μερικές φορές δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος εστιάζει στην αγορά, την αποκατάσταση και την πώληση ακινήτων. Αγοράζει υποτιμημένα ακίνητα σε περιοχές υψηλής ζήτησης σε τιμές χαμηλότερες της αγοράς. Στη συνέχεια, ολοκληρώνει τις απαραίτητες αναβαθμίσεις για να τα καταστήσει έτοιμα σπίτια για ενοικιαστές ή αγοραστές. Οι σταθερές κατοικίες πωλούνται σε επενδυτές ακινήτων.

Οι εταιρείες με το κλειδί στο χέρι προσφέρουν στη συνέχεια υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων, όπως χρηματοδοτική μίσθωση και γενική ετήσια συντήρηση. Η συμπερίληψη μιας εταιρείας διαχείρισης ακινήτων από την αρχή επιτρέπει στους επενδυτές να απολαύσουν μια εμπειρία ενοικίασης με πρακτικές δυνατότητες με δυνατότητα παθητικού εισοδήματος.

Τι να αναζητήσετε σε μια κτηματομεσιτική εταιρεία με το κλειδί στο χέρι

Οι εταιρείες ακινήτων με το κλειδί στο χέρι μπορούν να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως βοήθεια με τη διαδικασία αγοράς, αποκαταστάσεις, διαδικασίες ελέγχου ενοικιαστών και μάρκετινγκ.

Επιλέξτε μια κτηματομεσιτική εταιρεία με το κλειδί στο χέρι που κατανοεί τους στόχους και τους στόχους σας. Η εταιρεία με το κλειδί στο χέρι θα πρέπει να γνωρίζει τις τοπικές αγορές, να έχει τα σωστά δεδομένα πληροφοριών αγοράς και να κατανοεί τις λεπτομέρειες της επένδυσης σε ακίνητα.

Η ανεπαρκής αποκατάσταση ακινήτων θα καταλήξει να κοστίσει περισσότερο στους επενδυτές μακροπρόθεσμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια επιθεώρηση σπιτιού είναι κρίσιμη. αυτοί που παρέχουν ένα είναι συνήθως εταιρείες υψηλότερης ποιότητας. Χρησιμοποιήστε μια εταιρεία με καλή φήμη μεταξύ παλαιότερων πελατών και στον κλάδο των ακινήτων.

Το τμήμα διαχείρισης ακινήτων θα πρέπει να διαθέτει την κατάλληλη τεχνολογία, διαδικασίες και διαδικασίες για να κάνει τις επενδύσεις όσο το δυνατόν πιο χωρίς άγχος. Τόσο ο ενοικιαστής όσο και ο επενδυτής πρέπει να αισθάνονται ότι οι συγκεκριμένες ανάγκες τους ικανοποιούνται με επαγγελματική εξυπηρέτηση και άμεση επικοινωνία.

Πάντα να ζητάτε αναφορές. Εάν είναι δυνατόν, επισκεφθείτε την αγορά μόνο μία φορά για να συναντηθείτε μαζί τους, να δείτε τη λειτουργία τους, να επισκεφθείτε μερικά ακίνητα και να δείτε από κοντά τις λειτουργίες αποκατάστασης και διαχείρισης ακινήτων.

Πώς χρηματοδοτείτε ακίνητα με το κλειδί στο χέρι;

Η χρηματοδότηση για ακίνητα με το κλειδί στο χέρι μπορεί να είναι παρόμοια με τις παραδοσιακές επενδύσεις σε ακίνητα. Οι επενδυτές που δεν πληρώνουν όλα τα μετρητά χρειάζονται προκαταβολές και έναν συνεργάτη δανειστή με ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης. Το δάνειο που θα επιλέξετε θα βασίζεται κυρίως στην οικονομική σας θέση. Η λήψη προέγκρισης στεγαστικού δανείου πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση στο σπίτι σας βοηθά να ορίσετε τον προϋπολογισμό σας. Δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές να κάνουν μια πιο ανταγωνιστική προσφορά στον πωλητή.

Ορισμένες εταιρείες με το κλειδί στο χέρι προσφέρουν πακέτα χρηματοδότησης που επιτρέπουν πιο ευέλικτους όρους αποπληρωμής και χαμηλότερα επιτόκια. Άλλα παρέχουν κίνητρα για όσους επιλέγουν να επενδύσουν στα ακίνητά τους, όπως εκπτώσεις φόρου ή εκπτώσεις στο κόστος κλεισίματος.

Επιπλέον, εξετάστε τις φορολογικές επιπτώσεις τυχόν επενδύσεων που πραγματοποιούνται σε ακίνητα με το κλειδί στο χέρι ή σε οποιαδήποτε ακίνητη περιουσία για αυτό το θέμα.

Είστε έτοιμοι να βρείτε επενδυτικά ακίνητα με το κλειδί στο χέρι;

Τελικά, η αγορά ενός ακινήτου με το κλειδί στο χέρι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισέλθετε στον κόσμο των επενδύσεων σε ακίνητα, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο και διασφαλίζοντας ότι θα αποκτήσετε ενοικιαζόμενα ακίνητα με δυνατότητα μετακίνησης με δυνατότητα ταμειακών ροών!

Κάντε έρευνα πριν δεσμευτείτε για επενδύσεις με το κλειδί στο χέρι για να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσής σας. Με προσεκτικό σχεδιασμό και επίβλεψη, τα ακίνητα με το κλειδί στο χέρι μπορούν να προσφέρουν ικανοποιητικές αποδόσεις επένδυσης σε χρόνο ρεκόρ. Ξεκινήστε να ψάχνετε για σπίτια με το κλειδί στο χέρι σήμερα.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *