10 επιχειρηματικές ιδέες μικρής κλίμακας κάτω από 2 Lakhs ₹

Μέσα στην Ινδία, θα έχετε παρατηρήσει τις επιχειρήσεις να αναπτύσσονται και να ακμάζουν με εκπληκτικό ρυθμό. Σήμερα, τόσα πολλά αντισυμβατικά επιχειρηματικές ιδέες Και εφαρμόζονται στρατηγικές σε όλους τους κλάδους που θα ήταν αδύνατες μόλις πριν από λίγα χρόνια.

Γεγονός είναι ότι οι επιχειρήσεις μικρής κλίμακας συμβάλλουν σημαντικά στην οικονομία της χώρας και προσφέρουν εξαιρετικά οφέλη για την απασχόληση. Αυτό το ιστολόγιο παρέχει μια λίστα με τις 10 καλύτερες ιδέες για επιχειρήσεις που μπορείτε να ξεκινήσετε με λιγότερο από 2 lakhs ₹.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ονειρεύονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, αλλά αναρωτιούνται αν τα 2 lakh ₹ θα είναι αρκετά για την επιχείρηση και αν υπάρχουν κερδοφόρες επιχειρήσεις για να ξεκινήσουν με το ίδιο ποσό. Πρέπει να καταλάβετε ότι στις μέρες μας, τα 2 lakh ₹ είναι επαρκής επένδυση για να εργαστείτε σε κερδοφόρα και επιτυχημένα επιχειρηματικές ιδέες. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

 • Συνεργεία επισκευής

  Η δημιουργία συνεργείων επισκευής έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα. Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση και να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα. Κάποιος μπορεί να δημιουργήσει ένα κατάστημα επισκευής μεσαίου επιπέδου για λιγότερο από 2 lakhs ₹.

  Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι εσείς ή οι υπάλληλοί σας έχετε τα κατάλληλα προσόντα για να επισκευάσετε τα προϊόντα που ισχυρίζεστε ότι επισκευάζετε πριν δημιουργήσετε το συνεργείο επισκευής σας. Μόλις ξεκινήσετε με μερικές ηλεκτρονικές συσκευές, μπορείτε να αυξήσετε σιγά σιγά τον αριθμό των προϊόντων προς επισκευή.

 • Πρόγραμμα Affiliate Marketing

  Τα προγράμματα συνεργατών είναι εξαιρετικές και κερδοφόρες επιχειρηματικές ευκαιρίες μικρής κλίμακας που μπορεί κανείς να σκεφτεί να ξεκινήσει με προϋπολογισμό 2 lakhs ₹. Με αυτό το πρόγραμμα μπορεί κανείς να κερδίσει χρήματα μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

  Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προωθήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία, βάσει της οποίας λαμβάνετε προμήθεια μόλις αρχίσετε να αποκτάτε πελάτες με επιτυχία. Πράγματι, ένα προσωπικό δάνειο για επιχειρήσεις είναι η καλύτερη επιλογή εάν δεν έχετε έτοιμο το ποσό για την επιχείρηση. Τα προσωπικά δάνεια βοηθούν επίσης με φορολογικά οφέλη.

 • Υπηρεσίες Γραφιστικής

  Εάν έχετε κάποια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό γραφικών, οι υπηρεσίες σχεδιασμού είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα με ελάχιστες επενδύσεις στην Ινδία. Ενώ κερδίζετε κάποια χρήματα, μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να κάνετε κάτι για το οποίο είστε παθιασμένοι.

  Υπάρχουν διάφοροι ιστότοποι ανεξάρτητων επαγγελματιών, όπως Upwork, Fiverr, Freelancer και ούτω καθεξής, όπου μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σχεδιασμού σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε συντάξει ένα χαρτοφυλάκιο της προηγούμενης εργασίας σας, έτσι ώστε οι πιθανοί πελάτες να μπορούν να δουν τη βάση εργασίας σας, την οποία θα προσφέρουν έργα.

 • Επιχείρηση Βιολογικής Γεωργίας

  Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και πιο περιζήτητα της Ινδίας επιχειρηματικές ιδέες. Μπορείτε να ξεκινήσετε αυτή την επιχείρηση εύκολα και να βοηθήσετε άλλους να ζήσουν μια υγιεινή ζωή επίσης με το αποτέλεσμα. Η βιολογική γεωργία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να καλύψει αυτόν τον τομέα.

  Παρόλο που είναι καλύτερο να ασχοληθεί κανείς με τη βιολογική γεωργία σε μεγάλες εκτάσεις γης, μπορεί επίσης να ξεκινήσει βιολογική γεωργία σε αστικές περιοχές με αστική γεωργία. είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για προσωπικά δάνεια.

 • Χαρτοπωλεία

  Ένα χαρτοπωλείο είναι από τα καλύτερα επιχειρηματικές ιδέες για κάποιον που προσπαθεί να ξεκινήσει μια επιχείρηση εντός 2 lakhs ₹. Λάβετε υπόψη ότι το χρονικό πλαίσιο για ένα κατάστημα χαρτικών είναι κοντά σε ένα έως δύο χρόνια το πολύ.

  Μπορείτε να αναπτύξετε τη συλλογή σας αργά, να δείτε την απόδοση της επιχείρησής σας και στη συνέχεια να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές ανάλογα.

 • Υπηρεσίες Ταξί

  Πολλά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όπως το Alto και το WagonR μπορούν να αγοραστούν για πολύ λιγότερο από 2 lakhs ₹ και μπορείτε να ξεκινήσετε μια υπηρεσία ταξί αφού καταχωρίσετε αυτά τα αυτοκίνητα ως επαγγελματικά αυτοκίνητα. Μπορείτε να νοικιάσετε αυτά τα αυτοκίνητα σε επιχειρήσεις υπηρεσιών ταξί όπως η Uber και η Ola.

  Με μια υπηρεσία ενοικίασης ταξί, μπορείτε να κερδίσετε σχεδόν 2000 ₹ έως 2500 ₹ την ημέρα και κατά τη διάρκεια των φεστιβάλ, το εισόδημά σας μπορεί εύκολα να διπλασιαστεί.

 • Αρτοποιεία

  Τα καταστήματα αρτοποιίας είναι εξαιρετικά κερδοφόρες επιχειρήσεις μικρής κλίμακας που μπορούν να αποφέρουν καλό εισόδημα. Με την αυξανόμενη ζήτηση για κέικ και αρτοσκευάσματα, η έναρξη ενός αρτοποιείου απαιτεί ελάχιστη επένδυση.

  Εάν έχετε δεξιότητες ψησίματος, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρτοποιείο με χώρο μόλις 60 έως 80 τετραγωνικά πόδια, έναν φούρνο και υλικά ψησίματος. Με μια επένδυση περίπου 2 lakhs ₹, μπορείτε να ξεκινήσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση με μεγάλες δυνατότητες επιτυχίας.

 • Catering και Διοίκηση Εκδηλώσεων

  Το catering και η διαχείριση εκδηλώσεων είναι μια άλλη επιχείρηση στην οποία πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε εάν έχετε το ταλέντο. Οι περισσότεροι άνθρωποι γενικά αναθέτουν υπηρεσίες σε τρίτους για τη διοργάνωση διαφόρων λειτουργιών και εκδηλώσεων, καθώς αυτό τους βοηθά να εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και άγχος.

  Επίσης, πρέπει να καταλάβετε ότι η επιτυχία θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το πόσο καλό είναι το φαγητό εάν θέλετε να επενδύσετε σε μια επιχείρηση catering. Εάν επιλέξετε να επενδύσετε σε μια επιχείρηση εστίασης, τότε φροντίστε να απασχολήσετε μια αποτελεσματική ομάδα. Και πάλι ένα από τα καλύτερα επιχειρηματικές ιδέες κάτω από 2 lakh ₹ αν σας ενδιαφέρει.

 • Ξεκινήστε μια επιχείρηση Packers and Movers

  Δεν χρειάζεστε ένα μεγάλο γραφείο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση Packers and Movers. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προωθήσετε ή να διαφημιστείτε στο διαδίκτυο και θα λάβετε τον πελάτη που χρειάζεται βοήθεια ενώ μετακινείται.

  Αυτή η επιχείρηση μπορεί εύκολα να ξεκινήσει για λιγότερο από 2 lakh ₹ καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα φορτηγό, περίπου 4 έως 5 βοηθοί για να βοηθήσουν στη συσκευασία και τη μετακίνηση, καθώς και το υλικό συσκευασίας.

  Μόλις δείτε ότι η επιχείρησή σας απογειώνεται, μπορείτε να επεκτείνετε και να απασχολήσετε μόνιμο εργατικό δυναμικό.

 • Ξεκινήστε μια επιχείρηση ανακύκλωσης PickUp

  Ο ινδικός πληθυσμός σήμερα κατανοεί πώς η ανακύκλωση μπορεί να βοηθήσει το περιβάλλον, και βλέπετε πολλούς Ινδούς να ανακυκλώνουν τα απορρίμματά τους αντί να τα πετούν σε κάδους απορριμμάτων.

  Μια επιχείρηση ανακύκλωσης και παραλαβής μπορεί να είναι κερδοφόρα, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια για τη μεταφορά των απορριμμάτων τους σε κέντρα ανακύκλωσης.

  Το μόνο που χρειάζεται να επενδύσετε είναι ένα φορτηγό και μερικούς βοηθούς που μπορούν να βοηθήσουν με το ίδιο. Εάν δεν θέλετε να απασχολήσετε μόνιμους βοηθούς, μπορείτε να προσλάβετε καθημερινούς εργάτες και το φορτηγό μπορεί εύκολα να επωφεληθεί επιλέγοντας ένα προσωπικό δάνειο.

 • Η σκέψη των θητειών αποπληρωμής δεν πρέπει να είναι ο λόγος που θα σας εμποδίσει να εκπληρώσετε
  το όνειρο να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας. Επιλέγοντας από αυτά επιχειρηματικές ιδέες μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε
  το επιχειρηματικό σας ταξίδι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απευθυνθείτε για να ζήσετε ένα
  απρόσκοπτη και απρόσκοπτη διαδικασία προσωπικού δανείου.

  Με μια αφοσιωμένη ομάδα έμπειρων επαγγελματιών και μια φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα, καθιστά την όλη διαδικασία εφαρμογής μια ομαλή προσωπική εμπειρία. Επιπλέον, με ευέλικτες και βολικές επιλογές αποπληρωμής, αυτή θα πρέπει να είναι η μοναδική σας στάση για να εξασφαλίσετε το οικονομικό σας μέλλον.

  About admin

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *