5 τύποι επιχειρηματικών δανείων που πρέπει να επιλέξετε στην Ινδία

Ένα από τα πιο συνηθισμένα εμπόδια που θα αντιμετωπίσετε ποτέ ως ιδιοκτήτης επιχείρησης είναι να λάβετε επαρκή χρηματοδότηση για την εταιρεία σας. Ένας από τους μεγαλύτερους οικονομικούς μύθους, ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις, είναι ότι υπάρχει δεν επαρκούν τα κεφάλαια διαθέσιμος. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Γνωρίζατε ότι η συνολική χρηματοδότηση εκκίνησης στην Ινδία άγγιξε τα 11,5 δισεκατομμύρια δολάρια; Και αυτό εν μέσω πανδημίας που οδήγησε σε αυξανόμενη υστερία, ανεργία και απώλεια επιχειρήσεων. Μπορεί να ήταν δύσκολο για μια νεοσύστατη επιχείρηση να πάρει τραπεζικό δάνειο πριν από μερικά χρόνια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να επωφεληθείτε το 2021, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών επιχειρηματικών δανείων. Πείτε αντίο στις παραδοσιακές εταιρείες επιχειρηματικών δανείων και αγκαλιάστε εναλλακτικούς παίκτες όπως οι πλατφόρμες FinTech που προσφέρουν ταχύτερες και ευκολότερες εγκρίσεις. Είτε πρόκειται για λειτουργικά έξοδα (π.χ. μισθούς, γενικά έξοδα κ.λπ.) είτε για αγορά νέων μηχανημάτων, μπορείτε να πάρετε επιχειρηματικά δάνεια και να το πραγματοποιήσετε. Ακολουθούν πέντε τύποι επιχειρηματικών δανείων που μπορείτε να επιλέξετε:

1.Δάνεια για νεοσύστατες επιχειρήσεις

Εάν είστε ένας εκκολαπτόμενος επιχειρηματίας με μια υπέροχη ιδέα που ανυπομονείτε να μετατραπεί σε μια ακμάζουσα επιχείρηση, ένα δάνειο εκκίνησης μπορεί να είναι το κατάλληλο για εσάς. Προσφέρει ανάπαυλα από την εντατική αίτηση δανείου ενός τυπικού διαδικτυακού επιχειρηματικού δανείου. Εφόσον μόλις ξεκινάτε, η εταιρεία σας δεν θα λειτουργεί για περισσότερα από δύο χρόνια. Είτε δεν έχετε κάνει έσοδα είτε πρόκειται να κάνετε. Σε αυτό το σενάριο, οι δανειστές θα αξιολογήσουν την καταλληλότητά σας με βάση το προσωπικό σας πιστωτικό σκορ και τα προβλεπόμενα οικονομικά στοιχεία της εκκίνησης σας. Η εταιρεία σας πρέπει να είναι εγγεγραμμένη και να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον έξι μήνες λειτουργίας. Εάν έχετε καλή συμπεριφορά αποπληρωμής και η επιχείρησή σας παρουσιάζει δυνατότητες ανάπτυξης, οι πιθανότητές σας να πάρετε δάνειο αυξάνονται.

2.Δάνειο διάρκειας

Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους δανείων που προσφέρονται από εταιρείες επιχειρηματικών δανείων. Ο δανειστής σας εκταμιεύει ένα σταθερό ποσό απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό σε ένα εφάπαξ ποσό. Αυτό το δάνειο λαμβάνεται επίσης για συγκεκριμένο σκοπό, με τον πιο συνηθισμένο να είναι η αγορά γης και κτιρίων. Ένα προθεσμιακό δάνειο μπορεί να είναι τόσο εξασφαλισμένο όσο και ακάλυπτο. Η διάρκεια αποπληρωμής διαφέρει επίσης ανάλογα με τη φύση του διαδικτυακού επιχειρηματικού δανείου. Εάν είναι ακάλυπτο, έχετε συνήθως 1-5 χρόνια για να αποπληρώσετε το δάνειο. Εάν είναι εξασφαλισμένο, το δάνειο κατανέμεται μεταξύ 15-20 ετών, ανάλογα με τον δανειστή σας.

3.Δάνειο Κεφαλαίου Κίνησης

Εάν είστε ιδιοκτήτης μικρής και μεσαίας επιχείρησης (ΜΜΕ) και δεν μπορείτε να διατηρήσετε τις πωλήσεις σας όλο το χρόνο λόγω της φύσης της επιχείρησής σας, ένα δάνειο κεφαλαίου κίνησης ή δάνειο χρηματοδότησης κεφαλαίου μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Εάν δεν μπορείτε να βασιστείτε σε σταθερές πωλήσεις, θα χρειαστείτε ρευστότητα (μετρητά στο χέρι) για να καλύψετε το λειτουργικό κόστος της επιχείρησής σας. Ένα δάνειο κεφαλαίου κίνησης λειτουργεί ως μαξιλάρι ασφαλείας επιπλέον χρημάτων για την επιχείρησή σας. Σας βοηθά να αναλάβετε μεγάλες παραγγελίες ακόμα κι αν σας έρθουν εκτός εποχής. Η έλλειψη κεφαλαίων δεν πρέπει να σας εμποδίσει να εκμεταλλευτείτε πολλά υποσχόμενες επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να σας ωθήσουν προς την ανάπτυξη. Έτσι, την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε δάνειο κεφαλαίου κίνησης, υποβάλετε αίτηση για ένα από μια κατάλληλη εταιρεία επιχειρηματικού δανείου.

4.Δάνεια για Μηχανήματα

Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις απαιτούν κάποια μορφή εξοπλισμού για τη λειτουργία ή την κατασκευή προϊόντων και υπηρεσιών. Η έγκαιρη αναβάθμιση στα πιο σύγχρονα μηχανήματα αυξάνει την αποδοτικότητα και συνεπώς την παραγωγικότητα. Και ας υποθέσουμε ότι η επιχείρησή σας εξαρτάται από μηχανήματα για να συνεχίσει να λειτουργεί. Σε αυτή την περίπτωση, η επισκευή ελαττωματικού/σπασμένου εξοπλισμού γίνεται επίσης τυπική δαπάνη. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, είναι βέβαιο ότι θα έχετε περιπτώσεις όπου δεν έχετε χρήματα για να χρηματοδοτήσετε ξαφνικές επισκευές μηχανημάτων. Εδώ θα είναι χρήσιμο ένα δάνειο για χρηματοδότηση μηχανημάτων ή εξοπλισμού. Το δάνειο είναι αρκετά απλό – είναι ένα τυπικό διαδικτυακό επιχειρηματικό δάνειο με εξασφάλιση, όπου ο εξοπλισμός που αγοράζετε είναι εγγύηση. Με βάση την πιστωτική αναφορά της επιχείρησής σας, ενδέχεται να λάβετε ένα επιτόκιο χαμηλότερο από αυτό ενός προθεσμιακού δανείου.

5.Δάνειο κατά ιδιοκτησίας

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να δανειστείτε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ως διαδικτυακό επιχειρηματικό δάνειο, δηλαδή περισσότερα από 50 Lakhs ₹. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα δάνειο έναντι ιδιοκτησίας. Υποθηκεύετε την περιουσία σας και αξιοποιείτε τα κεφάλαια, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιείτε για επαγγελματικούς σκοπούς. Ανάλογα με τον δανειστή σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από το 70-80% της αγοραίας αξίας του ακινήτου. Μπορεί να είναι οικιστικό ή εμπορικό ακίνητο, αλλά θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από εμπόδια. Τα ακίνητα που αποτελούν μέρος μιας συνεχιζόμενης διαφοράς μεταξύ δύο μερών δεν θα είναι επιλέξιμα για εξασφάλιση διαδικτυακού επιχειρηματικού δανείου.

Συμπερασματικά

Όπως μπορείτε να δείτε, τα πέντε σημεία που αναφέρονται παραπάνω απεικονίζουν τις διαφορετικές επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας σχετικά με τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων. Δεν χρειάζεται να κρατήσετε τον μύθο ότι τα διαδικτυακά επιχειρηματικά δάνεια είναι δύσκολο να ληφθούν πλέον. Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρεία επιχειρηματικών δανείων που παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε επιχειρηματικά δάνεια, απευθυνθείτε στο . Είναι η κορυφαία πλατφόρμα προσωπικών δανείων της Ινδίας που προσφέρει διαδικτυακά επιχειρηματικά δάνεια χωρίς προβλήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα επιχειρηματικό δάνειο μαζί μας, στείλτε μας email στο [email protected]και θα το πάρουμε από εκεί.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *