Belang van AI-onderwijs in de VS

De moderne trends op het gebied van kunstmatige intelligentie zijn niet beperkt tot slimme robots of sciencefiction, maar hebben geavanceerde technologieën waardoor ze alomtegenwoordig zijn in ons dagelijks leven. AI is verantwoordelijk voor de revolutionaire technologieën in de toepassingen zoals digitale assistenten, geautomatiseerde auto’s, online aanbevelingen, enz., en is verspreid over veel meer industrieën.

Aangezien bedrijven op zoek zijn naar het echte AI-talent en de applicaties nauwkeurig onderzoeken op basis van tal van parameters, moeten de aspiranten zichzelf bijscholen met AI-opleiding en klaar zijn voor de industrie.

AI is helemaal klaar om de arbeidsmarkt radicaal te veranderen met een toename van 12 miljoen banen wereldwijd, wat de weg vrijmaakt voor 97 miljoen nieuwe banen in 2026terwijl 85 miljoen banen verdwijnen, zegt het World Economic Forum.

Lees verder om de reikwijdte van banen op het gebied van kunstmatige intelligentie in de VS en de behoefte aan AI-certificeringen te verkennen om met vertrouwen de arbeidsmarkt te penetreren.

De huidige vooruitzichten van AI-banen zijn betrouwbaar en veelbelovend, niet alleen in termen van aantallen, maar ook in termen van diversiteit en complexiteit. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics zal de arbeidsparticipatie van computerwetenschappen en IT-werkgelegenheid tegen 2029 naar verwachting met 11% toenemen.

Daarnaast voorziet de AI-industrie een toevoeging van 531.200 nieuwe banenwaarin AI en machine learning volgens het World Economic Forum op de tweede plaats staan ​​van de meest gevraagde banen.

AI als carrière opent kansen voor verschillende professionals, zoals onderzoekers, wetenschappers, praktijkmensen, ingenieurs, ontwikkelaars en vele anderen.

De marktwaardeprognoses voor kunstmatige intelligentie voorspellen een sprong van 29,86 miljard dollar in 2020 naar 2020 dollar 299,64 miljard in 2026. De CAGR voor de gehele prognoseperiode is 40,2%. AI is in een nieuwe fase beland, waarin AI-opleiding en relevante ontwikkeling van vaardigheden je geweldige carrièremogelijkheden kunnen bieden.

Betekenis van AI-opleiding bij het opbouwen van een carrière in AI

Kunstmatige intelligentie heeft een positief carrièreperspectief, duidelijk zichtbaar in het geschatte groeipercentage van de vacatures voor wiskundige wetenschappers, AI-experts en datawetenschappers, namelijk 31,4% tegen 2030.

De deelgebieden zoals computervisie, machine learning en deep learning-segmenten zijn ook getuige van een toenemende vraag. De machine learning-banen zullen naar verwachting bereiken 31 miljard dollar in 2024met een groeiwaarde van 40%, zegt Forbes.

AI-onderwijs helpt u expertise op te doen om op verschillende gebieden te werken en levensveranderende technologie te gebruiken. Het opent verschillende carrièremogelijkheden voor jou, aangezien veel applicaties de voordelen ervaren van AI-gestuurde processen. AI is bijvoorbeeld een baanbrekende tool op medisch gebied om ziekten op te sporen en te diagnosticeren. Het transportsegment gebruikt AI in zelfrijdende auto’s, assemblagetechnieken en prestatievolgsystemen.

Ongeveer 90% van de toonaangevende bedrijven heeft blijvende investeringen gedaan in kunstmatige intelligentie. Meer dan 50% van de bedrijven die AI-specifieke technologie hebben ingezet, ervaart een hogere productiviteit.

Met AI-onderwijs kunt u de vaardigheden op het gebied van kunstmatige intelligentie ontwikkelen om uit te blinken in uw carrière en branchegerichte inzichten te verwerven. Aangezien er een enorme goudmijn aan vacatures en diversiteit beschikbaar is, biedt je carrière in AI je verzekerde persoonlijke en professionele groei.

De beste manieren om uw AI-onderwijs een vliegende start te geven

1. AI-certificeringen

AI-certificeringen laten individuen slagen in hun toekomst als AI-professionals en gebruiken ze als bewijs voor potentiële werkgevers, waar u wordt beschouwd als materiedeskundigen in het betreffende vakgebied. Aangezien AI-certificeringen digitale badges omvatten, geven ze bewijs over uw vaardigheden om de AI-modellen te programmeren, ontwerpen en beheren. AI-certificeringen testen je vaardigheden in programmeertalen, zoals Python, R, Java, Scala, enz. Ze evalueren ook je expertise op gebieden als statistische kennis en lineaire algebra.

2. Afgestudeerde graden

Deze bieden basis- en geavanceerde vaardigheden in de kernprincipes en de technologieën die AI ondersteunen, zoals logica, probabilistische modellen, machinaal leren, kennisrepresentatie, enz. Hier kun je diepgaande onderwerpen nastreven in de gespecialiseerde gebieden, maar de praktische kennis – hoe kan niet worden gegarandeerd.

3. Trainingen binnen organisaties en afdelingen

De training is meestal bedoeld om bedrijven te leren over AI en ML en hun subdomeinen. Er zijn workshops die je inzichten geven over AI en toepassingen in bepaalde functionele gebieden. Hiermee kunt u de toepassingen van AI en hun use-cases opgraven en een AI-roadmap voor de onderneming verkrijgen. De training kan u echter alleen een kort overzicht geven en houvast geven aan het onderwerp.

4. MOOC’s en andere online cursussen

Massive Open Online Courses (MOOC’s) hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Veel studenten over de hele wereld hebben gratis kwaliteitsspecifieke cursussen gevolgd. De online cursussen geven u echter alleen toegang tot beperkte bronnen en niet te vergeten dat ze minimale praktische blootstelling bieden die nodig is voor een succesvolle AI-carrière.

Waarom onderscheiden AI-certificeringen zich van de massa?

In tegenstelling tot de andere opleidingen is AI geen diploma dat je kunt behalen en dan werk je de komende jaren in dezelfde flow. Onderwijs op het gebied van kunstmatige intelligentie vereist dat je een enthousiaste en continue leerling bent. Dit betekent dat je je vaardigheden moet aanscherpen en up-to-date moet houden met certificeringen op het gebied van kunstmatige intelligentie voor het soort baan waarvoor je wilt gaan.

AI-certificeringen helpen u een reputatie op te bouwen met de keuze van de certificeringsinstantie of de academische wereld en de cursus waarvoor u zich inschrijft. Zorg ervoor dat u kiest voor een cursus met begeleiding, interactie, ervaren trainers en realtime leermogelijkheden.

Je AI-leercurriculum mag niet verouderd zijn, zorg ervoor dat de Artificial Intelligence-certificeringen kennis bieden over nieuwe ecosystemen en talen. Kies uw programma zorgvuldig en behaal AI-certificeringen met blootstelling aan geavanceerde concepten zoals robotica, neurale netwerken, natuurlijke taalverwerking, machinaal leren, computervisie, enz.

Afronden

Als u technisch onderlegd bent, zou het ideaal zijn om diep in de AI-ruimte te duiken met blootstelling aan de juiste AI-certificeringen. Het gaat niet alleen om het leren van de basisprincipes van AI, maar ook om het leren implementeren ervan om in verschillende sectoren te functioneren.

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *