“Ik verkoop mijn producten niet” – Hoe helpt verkooptechnologie u?

Veel ondernemers staan ​​voor het dilemma een goed product te hebben, maar het niet te kunnen verkopen. Als u dat ook denkt, kan verkooptechnologie u helpen!

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is verkopen een kunst, een vaardigheid die voortdurend moet worden ontwikkeld. Er zijn veel factoren die iemand kunnen beïnvloeden om een ​​product te kopen en veel geleerden zijn toegewijd om te begrijpen wat de factoren zijn om een ​​verkoop te sluiten. Desondanks is er geen “taartrecept” voor het verkopen van een product, maar er zijn enkele zaken waarmee u rekening moet houden om uw verkoop te verhogen.

Daarom heeft Casting dit artikel gemaakt om u te helpen uw producten te verkopen via verkooptechnologie.

Meer weten over dit onderwerp? Lees dan dit artikel verder!

De belangrijkste fouten bij de verkoop

Zoals we eerder vermeldden, zijn er veel factoren binnen de reis van de klant die hem aanzetten tot het kopen van een product (of ervoor zorgen dat hij iets niet koopt). Ten eerste moet je in gedachten houden dat mensen geen producten willen kopen, ze willen oplossingen voor hun problemen kopen.

Sommige dingen lijken misschien gek, maar ze beïnvloeden de winkelervaring van de klant. Daarom onderscheiden we 4 factoren die uw verkoop belemmeren, waarvan de laatste het meest relevant is bij het sluiten van een deal. Dus kijk hieronder wat die factoren zijn.

1- Er zijn fouten in het POS

De POS, of verkooppunten, zijn factoren die de winkelervaring van de klant sterk beïnvloeden. Wanneer een winkel zich bevindt waar dagelijks veel mensen langskomen en een goede structuur heeft, neemt de kans op verkoop toe.

Een winkel aan de Avenida Paulista, een van de hoofdstraten in São Paulo, verkoopt bijvoorbeeld eerder zijn producten. Dit gebeurt omdat het een zeer drukke regio is en een hogere levensstandaard heeft. Binnenkort verkoopt een bedrijf op deze locatie zijn producten voor een hoger tarief dan op andere plekken in de stad.

Aan de andere kant, als uw POS een fout heeft die de klantervaring beïnvloedt, zal er geen verkoop plaatsvinden. Stel je bijvoorbeeld een winkel voor waar de POS geen parkeerplaats heeft, dit kan het leven moeilijk maken voor klanten die een auto hebben.

Let daarom goed op de regio waar uw POS zich bevindt, want het zal erg belangrijk zijn om uw omzet te verhogen. Details zoals de levensstandaard in de regio, parkeergemak of goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer kunnen een verschil maken bij de aankoop.

2- Het product wordt niet bekendgemaakt

Denk eens aan de volgende situatie, we leven in een uiterst competitieve markt waar consumenten elke dag talloze advertenties zien.

Willen ze de moeite nemen om een ​​winkel te vinden die een probleem dat ze hebben kan oplossen? Waarschijnlijk niet.

Investeer in die zin in het promoten van uw product, momenteel zijn hier veel uitstekende tools voor, zoals sociale netwerken en digitale marketingstrategieën. Verken deze functies om het verkoopvolume van uw winkel te vergroten.

3- Uw winkelomgeving is niet prettig

Volgens de verkooppsychologie zijn emoties doorslaggevend voor het al dan niet afronden van de aankoop door de klant. Daarom is het belangrijk dat de omgeving van uw fysieke winkel prettig is voor mensen om binnen te komen en zich goed te voelen.

Als een persoon bijvoorbeeld een winkel binnenloopt waar de verkopers er moe uitzien, kunnen ze dat gevoel natuurlijk op de klant laten overgaan. Dit kan er dus voor zorgen dat de klant stopt met het kopen van iets in die winkel.

Als dit in uw winkel gebeurt, probeer dan met uw verkoopteam te praten en manieren te vinden om ze gemotiveerd te houden.

4- Uw winkel heeft geen assertief management

Assertief management bestaat uit het creëren van acties met als doel problemen op te lossen en de negatieve impact van een bedrijf te verminderen. Daarnaast is het gericht op het bereiken van doelen en resultaten en het overwinnen van dagelijkse uitdagingen in een bedrijf.

Als oplossing voor dit probleem heeft Casting een applicatie ontwikkeld met een vernieuwende werkwijze op het gebied van verkooptechniek. Onze app heeft al grote retailers geholpen hun omzet met tot wel 130% te verhogen. Lees er meer over door op de link te klikken: https://www.cstng.com/.

Hoe sluit je meer verkopen?

Nu u enkele factoren heeft geleerd die uw bedrijf belemmeren, gaan we u helpen meer verkopen te sluiten. Ben je klaar om van je winkel een verkoopautomaat te maken? Dus laten we gaan!

1- Kwalificeer uw klanten

Er is een universele regel als je iets wilt verkopen en dat is: “wie met iedereen probeert te praten, praat met niemand”. Dat wil zeggen, er zijn over de hele wereld veel mensen, verschillende niches met zeer verschillende verlangens van elkaar.

Probeer dus te begrijpen wat deze mensen willen en hoeveel ze bereid zijn te betalen om dat product te krijgen. Zo kunt u meer verkopen en zelfs uw klanten behouden.

2- Luister actief

Dit punt is een aanvulling op het vorige punt, actief luisteren betekent immers luisteren naar wat uw klant wil en precies dat leveren.

Wanneer je dit in de praktijk brengt, voelt je klant dat je om hem geeft en dat vergroot de kans dat de verkoop tot stand komt.

3- Loop met mensen met dezelfde visie als jij

Verbonden zijn met mensen die dezelfde visie hebben als jij, is erg belangrijk voor het succes van je bedrijf. Kies daarom heel zorgvuldig wie uw medewerkers, leveranciers en partners zullen zijn.

Het doel van Casting is om het leven van winkeliers door middel van technologie om te zetten in verkoop. Op deze manier kunnen we bijdragen aan hun reis totdat ze een referentie worden binnen hun niche.

We helpen grote retailnamen groeien binnen de markt, zoals OBoticário, Óticas Carol, Alexandre Herchcovitch en vele anderen. Uw droom om uw winkel te laten groeien is slechts een paar “klikken” verwijderd van het uitkomen!

Wil je weten hoe je een succesvolle ondernemer wordt? Neem dus nu direct contact met ons op via telefoon (11) 3014-0482 en per e-mail [email protected].

!functie(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)terug;n=f.fbq=functie(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(argumenten)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.wachtrij=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(venster, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘begin’, ‘490718508406122’);
fbq(’track’, ‘Paginaweergave’);

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *