Over Ons

Over Ons

Ik ben Hilal Koman . Ik ben geboren in Mercan, een klein stadje in Erzincan, in 1991. Als een individu dat zich heeft gericht op ontwikkeling en verandering, heb ik het mijn missie gemaakt om de strijd voor het leven van die tijd te beginnen en om vooruit te gaan zonder te stoppen. ik ben afgestudeerd aan de Kocaeli University Chemical Engineering Department in 2013.
Hoewel mijn droom is om engineering te doen, weegt mijn sociale en creatieve kant zwaarder, op basis van de ervaringen die ik heb opgedaan in het bedrijfsleven, het onderzoek dat ik heb gedaan en mijn interesses; ik ben in 2019 begonnen met een masterdiploma aan de Istanbul Technical University Entrepreneurship and Innovation Management en ben in 2020 afgestudeerd aan het programma.
Op het gebied van R&D heb ik dankzij het projectmanagementadvies dat ik al vele jaren doe, de kans gekregen om ervaring op te doen in technologiegebieden waar veel verschillende sectoren actief zijn. Augustus. Ik doe graag onderzoek naar R & Dec, innovatie, ondernemerschap, toepassingen voor kunstmatige intelligentie, “big data” – studies, motivatie, leiderschap, psychologie, communicatie-en ontwikkelingsvraagstukken en het delen van de informatie die ik heb onderzocht en geleerd. Op dit pad dat ik heb uitgezet, denk ik aan het leven als een project, Ik kom om te delen wat ik heb geleerd met jullie, om te verbeteren als ik deel…
Contact: [email protected]